Sport > Košarka

JOKIĆEVA ASISTENCIJA sezone, navijač odvezao AUTO: Luda NBA noć

Denver siguran, u Njujorku trojke osim Bostona, davala i publika!

Izvor: K1info/Sportske.net

06/11/2022 > 09:40

podeli vest:

JOKIĆEVA ASISTENCIJA sezone, navijač odvezao AUTO: Luda NBA noć
Foto: Tanjug/AP/David Zalubowski


Denver je bez problema dobio San Antonio, šutirali su 60% i tu je sva priča bila završena. Odličan Bouns Hajland sa 24 poena, Jokić je dodao 21, uz 10 asistencija i 6 skokova.

Nagetsi su imali 37 timskih asistencija, najviše u sezoni, timovi se ponovo sastaju, ali u Teksasu u ponedeljak. Za Denver to je početak turneje od četiri meča.

Inače, Jokić je kao i obično imao strašne poteze, a videli smo i asistenciju večeri. Ovo stvarno izgleda kao pas sa druge planete.

Poplava trojki i rekord Bostona, 27 trojki su srušile Njujork, najviše što je franšiza ikada dala u regularnom delu sezone. Po šest su dali Braun i Tejtum koji su iskombinovali 56 poena, a dobrodošla pomoć bio je rezervista Sem Hauzer kojo je ubacio pet trojki, uz rekord karijere, 16 poena. Strašan procenat šuta za tri poena bio je previše za Nikse, uz to Seltiksi su imali 30 timskih asistencija na čemu je insistirao kouč Mazula...

Kod domaćina najsrećniji navijač, ubacio je sa pola terena i kući odvezao novi automobil.

Minesota je prekinula seriju od tri poraza, prvo poluvreme su završili serijom 20:4. Hjuston nije imao priliku, niti rešenje za Taunsa i Edvardsa koji su održavali razliku, prvi je ubacio 25 poena, drugi 19, a "Vukovi" su dali 60 poena iz reketa.

Tripl-dabl Dežonte Mareja, 22 poena, 11, skokova i 10 asistencija, kao i 34 poena Janga su srušili Pelikanse u Atlanti. Domaćin se radovao posle produžetka, malo su i Pelikansi ostali bez daha, prethodno veče su bili na parketu. MekKolum i Vilijamson su dali po 29 poena, Valančijunas 13, uz 17 skokova.

Netsi su izbrisali dvocifrenu razliku u poslednjoj četvrtini i savladali Hornetse, Kevin Durant je ubacio 27 poena. Inače, gosti su bili na +11 posle dobre serije na startu poslednjeg perioda, ali nisu izdržali i pored 25 poena rekovalescenta Rozijea.

Foto: Tanjug/AP/David Zalubowski

Nikola Jokić

Sansi su servirali osvetu Blejzersima za dramatični poraz u petak uveče. Devin Buker je ubacio 24 poena, Feniks je vodio sa +21 na poluvremenu i lako održavao razliku, usput zaustavio goste iz Oregona na 82 koša, njihov najslabiji učinak u sezoni. 

Baksi su na 9-0, u Milvokiju je pala Oklahoma, Janis je meč presedeo na klupi zbog bola u kolenu, Bruk Lopez ubacio 25 poena, domaćin ubacio 17 trojki, pa su bez problema slavili protiv slabog Tandera. Kod gostiju nije bilo našeg Alekseja Pokuševskog.

U prvom meču dana, drama i pobeda Sakramenta u Orlandunakon velikog preokreta.

Rezultati:

Šarlot - Bruklin 94:98
Atlanta - Nju Orleans 124:121 pr.
Njujork - Boston 118:133
Milvoki - Oklahoma 108:94
Minesota - Hjuston 129:117
Denver - San Antonio 126:101
Feniks - Portland 102:82
Orlando - Sakramento 123:126 pr. 

 

 

 

Ostavite komentar