Sport > Košarka

Jokića GREBU, ŠTIPAJU, UDARAJU, ali mu i DALJE NIŠTA NE MOGU! Voditeljka Denvera zbog njega progovorila srpski (VIDEO)

Jasno je kao dan da dvostruki osvajač MVP priznanja, šampion NBA lige i MVP finala kod sudija nema tretman koji zaslužuje

Izvor: K1info/kurir.rs

06/01/2024 > 09:10

podeli vest:

Jokića GREBU, ŠTIPAJU, UDARAJU, ali mu i DALJE NIŠTA NE MOGU! Voditeljka Denvera zbog njega progovorila srpski (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP Photo/Kevin Kolczynski


Košarkaš Nikola Jokić mečeve završava izgreban, u masnicama, ali to ga ne sprečava da i dalje dominira u najjačoj ligi na svetu.

Jasno je kao dan da dvostruki osvajač MVP priznanja, šampion NBA lige i MVP finala kod sudija nema tretman koji zaslužuje.

Protivnici na sve moguće načine pokušavaju da ga zaustave. Grebu ga, štipaju, mučki udaraju, a arbitri uglavnom okreću glavu i sve to tolerišu.

Posle meča sa Orlandom, u kom je Nikola izveo samo četiri slobodna bacanja, pojavile su se fotografije i snimci na kojima se jasno vidi kako izgledaju ruke najboljeg igrača na planeti. Prizor je zaista zastrašujući - prekrivene su ožiljcima, modricama, brojnim ogrebotinama i podlivima.

Međutim, on i pored toga dominira na terenu. Hrabro trpi bolne udarce i košarkaškom magijom uništava svoje rivala.

Voditeljka zbog Jokića progovorila srpski, pa sve pitala isto pitanje

Novinarka Denvera i Altitud Sportsa, Keti Vindž, oduševljena je Srbinom, pa je rešila da pita sve na koje je našla u dvorani u Koloradu šta misle o trojci Nikole Jokića o kojoj bruji svet.

Ona je tražila od sagovornika da pronađu jednu adekvatnu reč kojom bi opisali taj pogodak.

Komentari su bili različiti, pa dok je neko mislio da je to što je najbolji košarkaš sveta uradio "zapanjujuće", drugi su smatrali da je "glupavo".

Jokićevi saigrači su rekli da je to što je uradio njihov drugar "sjajno", "Jokićevski", "neiznenađujuće", a onda je Keti Vindž sve iznenadila, izgovorivši reč na srpskom jeziku.

Naime, ona je prilično dobro izgovorila "neverovatno", a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Svaka čast za novinaraku koja je uradila domaći zadatak, za razliku od Šekila O'Nila, koji se redovno Džokeru obraća na ruskom!?

Podsetimo, posle meča sa Golden Stejtom legendarni as je rekao Jokiću "Spasiba", na šta mu je momak rođen u Somboru poručio:

 - Nije, Šek... Hajde druže, to ti je drugi put već - odgovorio je Nikola šmekerski nekadašnjoj NBA zvezdi.

Ostavite komentar