Sport > Košarka

SKANDALU SE NAZIRE KRAJ! Nejpir ipak ostaje u ZVEZDI: ŽESTOKO je ODGOVORIO čuvenom TRENERU!

Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir odgovorio je treneru Olimpije Etoreu Mesini, koji je otkrio da plejmejker želi da se vrati u Milano

Izvor: K1info/kurir.rs

11/11/2023 > 14:27

podeli vest:

SKANDALU SE NAZIRE KRAJ! Nejpir ipak ostaje u ZVEZDI: ŽESTOKO je ODGOVORIO čuvenom TRENERU!
Foto: wikipedia.org


Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir odgovorio je  treneru Olimpije Etoreu Mesini, koji je "otkrio tajnu" da plejmejker želi da se vrati u Milano.

Amerikanac koji je na udaru navijača zbog nezalaganja odgovorio je iskusnom italijanskom stručnjaku putem Instagram storija.

- Ok, razumem. Tvoj tim nije počeo onako kao si želeo, a nisam ni ja, ali prestani da me koristiš kao razlog. Trenutno se kao igrač nosim sa svojim poteškoćama, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji za njih. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima, pusti to. Prestani da lažeš svoje navijače kako bi poravio sopstvene problem - napisao je Nejpir.

Podsetimo, proslavljeni trener je poručio da je plejmejker raspoložen za povratak u grad mode.

- On nastavlja da šalje poruke preko svojih prijatelja da želi da se vrati. Nejpirova uloga bila bi u promeni osobina ovog tima - rekao je Mesina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

 

Nejpir ove sezone ne igra na nivou koji je od njega očekivan, a toga je i sam svestan.

U proseku ove sezone ima 12,4 poena i tri asistencije po utakmici, a navijači mu najviše zameraju to što često deluje nezainteresovano, pogotovo u fazi odbrane.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar