Sport > Košarka

IVANOVIĆ VERUJE U NEJPIRA: Rešavaće on mečeve u nastavku sezone, pričao i o PRELOMNOM trenutku utakmice

Trener crveno-belih smatra da pad nije bio u trećoj četvrtini, već tri minuta pred kraj

Izvor: K1info/telegraf.rs

18/10/2023 > 23:06

podeli vest:

IVANOVIĆ VERUJE U NEJPIRA: Rešavaće on mečeve u nastavku sezone, pričao i o PRELOMNOM trenutku utakmice
Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Monaka u Evroligi u 3. kolu posle velikog preokreta koju je ekipa iz Kneževine napravila u drugom poluvremenu - 76:82.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović smatra da njegova ekipa nije igrala dobro u napadu u završnici, te da je to koštalo trijumfa.

- Teška utakmica, mislim da je ovde poslednjih deset, odnosno četiri minuta nismo dobro igrali u napadu. Monako je igrao čvrsto, nismo imali dobrih situacija, a naš šut nije bio dobar kao u prethodnim utakmicama.

Ali to što Zvezda igra loše u završnici, nije nikakvo pravilo...

- Jesu. Ne, zašto? Pa koliko smo utakmica dobili. Sve zavisi kako se gleda, mislim da smo bili u egalu do poslednja tri minuta kada smo imali tri kardinalne greške u napadu. Nismo imali mnogo grešaka, igrali smo dobro do poslednja tri-četiri minuta, kada su oni stekli malu prednost i onda nismo imali rešenje.

Foto: tanjug/FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ / nr

 

Nastavio je da komentariše presudne momente utakmice Ivanović.

- Utakmica se odlučuje u zadnjim minutama. Vidite, ja neću da tražim nikakvo opravdanje, ali mi imamo dosta novih igrača, nismo došli u pravu formu kako možemo da igramo. Večeras smo imali problema u poslednjim minutima, ali to nije nikakvo pravilo. Ma dajte...

Komentarisao je Ivanović i igru Nejpira, i istakao da će on dobijati mečeve, baš kao što je večeras možda malo više grešio.

- Ma ništa, Nejpir je igrač koji treba da bude igrač odluke i može da bude igrač odluke. To je igrač koji može da dobije, ali i da izgubi utakmice.

Ostavite komentar