Sport > Košarka

OTIŠAO SI, NE MEŠAJ SE: Navijači Partizana besni i na LESORA zbog "slučaja Madar"

Najviše pričaju oni koji najmanje znaju - napisao je Matijas Lesor na svom Tviter profilu

Izvor: K1info/mondo.rs

13/07/2023 > 14:00

podeli vest:

OTIŠAO SI, NE MEŠAJ SE: Navijači Partizana besni i na LESORA zbog "slučaja Madar"
Foto: Starsport


Partizan je ostao bez Jama Madara, koji je potpisao ugovor sa turskim Fenerbahčeom, a to je izazvalo jedan od najvećih potresa u evropskoj košarci ovog leta.

Javljali su se saopštenjem crno-beli, oglasio se i agent Miško Ražnatović, a nakon komentara kapitena Kevina Pantera svoje viđenje situacije izneo je i Matijas Lesor.

Snažni centar odigrao je najbolju sezonu u karijeri u dresu Partizana i zatim dogovorio saradnju sa Panatinaikosom, ali i dalje prati dešavanja u Beogradu. On je na društvenim mrežama prokomentarisao šta se desilo, ali mnogima nije jasno na šta je tačno mislio francuski centar koji je kroz karijeru nosio i dres Crvene zvezde.

Ipak, jasno je da je sa samo nekoliko reči uspeo da izazove brojne komentare navijača koji su ispod njegove objave pričali o aktuelnim dešavanjima u crno-belom taboru.

- Najviše pričaju oni koji najmanje znaju - napisao je Matijas Lesor na svom Tviter profilu, a ispod su se ređali komentari navijača koji su tokom čitavog dana pratili situaciju.

Neki od njih su tražili da im objasni šta se dešava, dok su drugi savetovali da se ne meša u aktuelna dešavanja jer više nije igrač Partizana, što su mnogi ispratili na društvenim mrežama. 

 

Ostavite komentar