Sport > Košarka

PROPALA STVAR: Navijači Budućnosti NEĆE RADONJIĆA u Podgorici

Navijači su prethodnih dana izrazili svoje nezadovoljstvo uvredljivim grafitima na račun Dejana Radonjića na nekoliko fasada u Podgorici

Izvor: K1info

02/07/2023 > 13:00

podeli vest:

PROPALA STVAR: Navijači Budućnosti NEĆE RADONJIĆA u Podgorici
Foto: Starsport


Spekulisalo se poslednjih dana da bi Dejan Radonjić mogao da se vrati na mesto trenera KK Budućnost nakon 10 godina, ali prema informacijama koje je prenela RTCG, to se neće dogoditi.

Prema navodima, Radonjić je vodio dugotrajne i ozbiljne pregovore sa rukovodstvom podgoričkog kluba, ali na kraju je odbio ponudu, između ostalog zbog negodovanja dela navijača Budućnosti koji su prethodnih nedelja izrazili svoje nezadovoljstvo uvredljivim grafitima na njegov račun na nekoliko fasada u Podgorici.

Na taj način propuštena je prilika da se iskusni trener, koji je prethodno osam sezona vodio plavi tim i dva puta stigao do četvrtfinala Evrokupa, vrati u Podgoricu. Sve se činilo da su se ambicije kluba i Radonjića poklopile, ali se sada čini da do tog velikog povratka neće doći.

Budućnost navodno raspolaže značajnim budžetom, sa kojim bi Radonjić, uz svoje iskustvo i autoritet, mogao da formira respektabilan tim. Međutim, sve ukazuje na to da se to neće dogoditi.

Podgoričani su prošlu sezonu započeli sa Vladimirom Jovanovićem na klupi, a završili sa Petrom Mijovićem. U ABA ligi su ispali u polufinalu protiv Crvene zvezde, ali su osvojili dvostruku krunu u Crnoj Gori.

Kako navode crnogorski mediji, upravo će Mijović biti taj koji će i naredne sezone voditi Budućnost u nove bitke na dva fronta, u ABA ligi i Evrokupu.

Ostavite komentar