Sport > Košarka

Partizanovci kao Vagnerovci: Bogdan Tanjević OSUO PALJBU po crno-belim strancima

On je komentarisao špekulacije da pojedini igrači žele da napuste prestonicu Srbije

Izvor: K1info/Sportal.rs

28/06/2023 > 18:38

podeli vest:

Partizanovci kao Vagnerovci: Bogdan Tanjević OSUO PALJBU po crno-belim strancima
Foto: Starsport


Pošto je Partizan osvojio titulu regionalnog šampionata, sve se glasnije spekuliše da će njihovi pojedini igrači napustiti Beograd, dok je Matijas Lesor već potpisao za Panatinaikos. Komentar o tome dao je i legendarni trener, Bogdan Tanjević.

Naime, on je izneo niz kritika na račun crno-belih stranaca, koji su u slučaju ostanka mogli da sledeće godine dodatno pojure najveći plasman u Evroligi.

Ipak, odlučili se se za odlazak, te je Tanjević iskritikovao činjenicu da su se stranci kleli u navijače, te da su oni koji su apostrofirali "časove ljubavi" odmah brže-bolje napustili prestonicu Srbije.

Ujedno, uporedio ih je i sa plaćenicima iz redova Vagnera, koji su prethodnih dana bili u centru pažnje zbog napada na režim Vladimira Putina u Rusiji.

- Partizanovi vagnerovci u bežaniji prema zapadu, negde su oko Zidanog mosta već, sećaju se dana kad su ljubili dres, pred vernih 20 hiljada navijača. Ljubav, kako to gordo zvuči - napisao je Tanjević.

- A u ruka Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita. Veliki Žoc, nauči ih kako se koristi sopstveni talenat, oni pred 20 hiljada navijača ljube dres, iz ljubavi prema klubu, posle nađu veću kesu, raziđu se, a Žocu ostave priliku da se dokazuje. Veliki Željko - napisao je on.

Na kraju se trener i izvinio.

- Žao mi je što sam se ovoliko ostrvio na igrače koji su napustili Partizan. Jer verujem da bi iduće godine izbegli sudbonosnu grešku one "tuče" u Madridu, što ih je koštalo, mozda i titule (psihologija navijača, što sam u ovom trenutku) - napisao je on.

Ostavite komentar