Sport > Košarka

NISAM IGRAO za Partizan, ŽIVEO SAM Partizan: GROBARI će posle ovoga PODIĆI SPOMENIK Matijasu LESORU

Francuski košarkaš se na dirljiv način oprostio od crno-belih

Izvor: K1info

28/06/2023 > 13:36

podeli vest:

NISAM IGRAO za Partizan, ŽIVEO SAM Partizan: GROBARI će posle ovoga PODIĆI SPOMENIK Matijasu LESORU
Foto: Starsport


Već znamo da Matijas Lesor više nije košarkaš Partizana i da je potpisao ugovor sa grčkim Panatinaikosom, gde će za jednu sezonu zaraditi čak 1.400.000 evra.

Znamo i da se po objavljivanju te vesti oprostio od Grobara bez reči - samo jednom fotografijom na Instagramu.

Ali, sada je francuski košarkaš odlučio da napiše poruku svim navijačima Partizana, objavivši drugu fotografiju na Instagramu, sa Grobarima i napisao:

- Nisam igrao za Partizan godinu i po, živeo sam Partizan! Hvala @partizanbc na poverenju i na prilici koju ste mi pružili. Nedostajaće mi ovaj tim, moji saigrači, štab, učinili ste ovu sezonu posebnom za ceo život.

Grobari zauvek ćete mi biti u srcu. Hvala što ste me prihvatioli, hvala što me volite, hvala što ste mi promenili život, hvala za uticaj koji ste imali na mene i moju porodicu. Mogu da nastavim i celu noć nabrajam koliko ste uradili za mene! Sledeće godine nosiću drugi dres, ali ja sam zauvek grobar - napisao je francuski košarkaš, a onda na srpskom poentirao:

- Hvala ti za sve, porodico!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathias Lessort (@thiaslsf)

Nema sumnje da će beogradski klub zauvek ostati u njegovom srcu, a to smo mogli da vidimo i na Instagramu nejgove nevenčane supruge Trejsi, koja je sinoć snimala "lajv" sa ulica Pariza.

Matijas Lesor je zajedno sa navijačima usred Pariza pevao pesmu Grobara koja mu je tokom čitave sezone bila omiljena, pa je neretko sa megafonom vodio navijanja posle utakmica.

 

Ostavite komentar