Sport > Košarka

LJUTI RIVALI Kampaco i Panter u ISTOM DRESU? A gde drugde nego u REALU

Madridski As navodi da je Real obezbedio više od 6.000.000 evra u budžetu za dolazak tandema beogradskih "večitih rivala"

Izvor: K1info/Sportal.rs

26/06/2023 > 13:20

podeli vest:

LJUTI RIVALI Kampaco i Panter u ISTOM DRESU? A gde drugde nego u REALU
Foto: Starsport


Kevin Panter je sezonim karijere Partizanu doneo prvu titulu regionalnog šampiona posle deset godina, a bio je među najzaslužnijima što se tim Željka Obradovića plasirao među osam najboljih u Evroligi. 

Kako stvari stoje, Amerikanac će fantastične partije dobro naplatiti u narednoj takmičarskoj godini pošto ga praktično svi veći klubovi na "starom kontinentu" žele u svojim redovima i pritom ne žale novac da ga angažuju.

Prethodnih dana čitali smo smo o interesovanje Panatinaikosa, Barselone koji su izašli sa milionskim ponudama pred Pantera, a prema pisanju španskog Asa u red je sada stao i Real Madrid koji bi kapitena Partizana upario sa doskorašnjim plejmejkerom Crvene zvezde, Fakundom Kampacom.

Foto: Starsport

 

Pomenuti izvor navodi da je "kraljevski klub" spremio 1.800.000 evra po sezoni za američkog beka koji ih je žestoko namučio u četvrtfinalnoj seriji Evrolige i umalo eliminisao.

Ipak, u finišu druge utakmice pelj-of serije u Madridu je upravo nakon duela Pantera i Serhija Ljuja krenula tuča na terenu zbog koje je na kraju kapiten crno-belih suspendovan na dve utakmice. 

To je u mnogome uticalo da španski tim preokrene seriju i nakon zaostatka od 2:0 dođe do završnog turnira u Kaunasu, kasnije i osvoji titulu prvaka Evrope.

As navodi da je Real obezbedio više od 6.000.000 evra u budžetu za dolazak tandema beogradskih "večitih rivala".

Ostavite komentar