Sport > Košarka

JOKIĆ pred veliko NBA finale: Oni će doći i igrati očajnički, a TAKO MORAMO I MI

Denver vodi 3:1 protiv Majamija u finalnoj seriji koja se igra na 4 pobede, a naredni meč biće odigran u noći između ponedeljka i utorka

Izvor: K1info/Tanjug

12/06/2023 > 13:18

podeli vest:

JOKIĆ pred veliko NBA finale: Oni će doći i igrati očajnički, a TAKO MORAMO I MI
Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey


Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je da će predstojeći, peti meč protiv Majamija biti najteži u ovogodišnjoj finalnoj seriji NBA lige, prenosi ESPN.

Denver vodi 3:1 u finalnoj seriji koja se igra na četiri pobede. Naredni meč biće odigran u noći između ponedeljka i utorka u Denveru.

- Biće to najteža utakmica u seriji. Oni će doći i igrati očajnički, a tako moramo i mi. Ovo je utakmica koje obe ekipe moraju da dobiju i moramo tako da razmišljamo - rekao je Jokić na konferenciji za medije.

Srpski košarkaš je rekao da za sada ne razmišlja o šampionskom prstenu.

- Imamo veliku priliku da osvojimo titulu i tada ću da kažem šta će da mi znači šampionski prsten. Sada ne znam, razmišljam samo o svakoj narednoj utakmici, ništa dalje od toga - istakao je Jokić.

Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

 

On je istakao da Džamal Marej sjajno igra u plej-ofu.

- Sada igra na nivou na kom sam mislio da može da igra. Veoma dobar igrač, sazreo je, povreda ga je malo usporila, ali bolje čita igru. Fenomenalno igra ovaj plej-of - istakao je Jokić.

Jokić je čestitao sunarodniku Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa.

- Koji mu je ovo put da osvoji grend slem? Dvadeset i treći, dosta više. Šalim se. Ne postoje reči za njega. Majstor je svog zanata, verovatno jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena - rekao je Jokić.

Ostavite komentar