Sport > Košarka

Obradović o ODLAGANJU utakmice protiv Reala: Koliko sam shvatio IGRAĆEMO sutra

Obradović je izrazio saučešće porodicama stradalih u današnjem masakru i govorio o sutrašnjoj utakmici protiv Real Madrida

Izvor: K1info/Direktno.rs

03/05/2023 > 20:32

podeli vest:

Obradović o ODLAGANJU utakmice protiv Reala: Koliko sam shvatio IGRAĆEMO sutra
Foto: Starsport


Košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred četvrti meč protiv Reala u četvrtfinalu Evrolige, iako danas verovatno nikome nije ni bilo do sporta zbog masakra koji se dogodio u osnovoj školi u Beogradu.

U Areni se tim povodom medijima obratio trener crno-belih Željko Obradović koji se najpre dotakao tragedije u kojoj je dečak K. K (13) ubio osmoro đaka i čuvara škole i ranio nastavnicu i nekoliko učenika.

- Danas je stigla vest o velikoj tragediji. Neverovatno, svi smo bili u neverici i želim da izrazim saučešće svim porodicama nastradale dece. Velika tragedija - rekao je Obradović koji se osvrnuo na priču o odlaganju:

- Ne znam šta da kažem, problem je ogroman. Kad bismo mi mogli da igramo? Rečeno je da će biti tri dana žalosti. Real ima obaveze u šampionatu, mi ovde. Sve bi moralo da se pomeri. Može da se desi da se igra i pet meč... Ne znam, koliko sam shvatio mi ćemo igrati sutra.

 

 

 

Ostavite komentar