Sport > Košarka

Obradović posle PORAZA Partizana: Ponosan sam na IGRAČE i NAVIJAČE, Egzum je dao MAKSIMUM

Real je pobedio večeras u Beogradu ekipu Partizana (82:80) u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i smanjio u seriji na 2:1

Izvor: K1info/Tanjug

02/05/2023 > 23:39

podeli vest:

Obradović posle PORAZA Partizana: Ponosan sam na IGRAČE i NAVIJAČE, Egzum je dao MAKSIMUM
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Reala u trećem meču četvrtfinala Evrolige da je ponosan i na igrače i na navijače.

Real je pobedio večeras u Beogradu ekipu Partizana (82:80) u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Real je smanjio na 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede.

- Čestitam Realu na zasluženoj pobedi i mojim igračima na velikoj borbi. Najdžel Vilijams-Gos je rešio utakmicu jedan na jedan, mi smo odigrali dobru odbranu, ali bio je to veliki koš koji je odlučio utakmicu. Hvala navijačima, ponosan sam na njih, fenomenalno su nas bodrili i verujem da će tako biti i u četvrtak. Još jednom smo poslali fenomenalnu sliku u svet iz Beograda - rekao je Obradović.

Na pitanje o tome kako će zaustaviti večeras dominantog Valtera Tavaresa u četvrtak, Obradović je rekao da Real nije jedan igrač.

- Utakmicu ne igramo protiv Tavaresa, već protiv Reala. Ne razmišljamo o jednom njihovom igraču već o celom timu - istakao je Obradović.

Povreda Dante Egzuma je podigla mnogo prašine jer je bilo sumnje da je Australijanac "odglumio".

- Zamoliću doktora Momu Jakovljevića da objavi fotografiju njegovog prsta, jer će ona sve objasniti. Dante nije potpuno spreman, želeo je da pomogne ekipi, hvala mu što je dao maksimum - zaključio je Obradović.

 

 

 

Ostavite komentar