Sport > Košarka

EGZUM U TIMU, sprema se ŽURKA na KALIŠU - Obradović raspoložen: Verujem u ove igrače

Partizan vodi 2:0 protiv Reala u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige

Izvor: K1info/Tanjug

01/05/2023 > 13:11 >> 14:23

podeli vest:

EGZUM U TIMU, sprema se ŽURKA na KALIŠU - Obradović raspoložen: Verujem u ove igrače
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Košarkaš Partizana Dante Egzum trenirao je sa ekipom, dan uoči treće utakmice protiv Reala, pa je skoro izvesno da će biti na raspolaganju treneru Željku Obradoviću.

Crno-beli sutra od 20.30 dočekuju Madriđane, a Egzum je bio pod znakom pitanja nakon povrede prsta koju je zaradio u divljačkom nasrtaja Geršona Jabuselea u finišu drugog meča. Zbog tuče u Madridu izostaće suspendovani Kevin Panter i Matijas Lesor. Sa druge strane neće biti Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka.

 

- Nekoliko dana je mirovao, ali oseća se prilično bolje. Biće u timu, tenirao je i nema problemaNa nama je da damo sve od sebe i da pred našim predivnim navijačima pobedimo i napravimo taj veliki korak ka Kaunasu. Verujem ovim igračima i u sve ono što rade - istakao je Obradović na konstataciju novinara na poslednjem treningu da je posebno raspoložen.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Obradović je ponovo pozvao navijače da u rasprodatoj Areni pokažu pravo lice i naprave sportski i nezaboravan ambijent.

- Imam povećan broj poziva za karte, ali iskreno, bavim se samo terenom i svojim poslom. Ponosni smo na podršku i ponoviću ono što sam rekao posle druge utakmice u Madridu. Realu treba pružiti toplu dobrodošlicu i da sve protekne u sportskom tonu, od igrača do trenera, jer će svi gledati sutakmicu - poručio je Obradović i podsetio da je 11 igrača Reala, osim Serhija Ljulja, igralo u NBA ligi, što dovoljno govori o kvalitetu Madriđana. 

KK Partizan saopštio je da će za navijače koji nemaju ulaznice za utakmicu protiv Reala u Areni organizovati gledanje meča na velikom ekranu na terenima na Kalemegdanu.

- Arena, Kalemegdan, ceo Beograd, cela Srbija. Sve je crno-belo - navodi se na Twitteru crno-belih.

 

Prigodan program počinje u 18.30 sati, a očekuje se da igrači, ukoliko pobede Real i izbore plasman na Fajnal-For u Kaunasu, dođu na Kalemegdan na proslavu.

Partizan u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige vodi 2:0 i samo ga još jedan trijumf deli od plasmana na Fajnal-For u Kaunasu.

 

Ostavite komentar