Sport > Košarka

EGZUM zahvalio NAVIJAČIMA na podršci: Bila su ovo LUDA 24 sata, a sad JURIŠ na titulu Evrolige

Partizan posle dve pobede u Madridu dočekuje Real 2. maja u Beogradu

Izvor: K1info

28/04/2023 > 19:57

podeli vest:

EGZUM zahvalio NAVIJAČIMA na podršci: Bila su ovo LUDA 24 sata, a sad JURIŠ na titulu Evrolige
Foto: Starsport


Košarkaš Partizana Dante Egzum oglasio se na društvenim mrežama gde se zahvalio navijačima na velikom broju poruka podrške posle povrede koju je doživeo zbog divljačkog nasrtaja Geršona Jabuselea na njega.

Da podsetimo, crno-beli su juče pobedili Real u Madridu sa 95:80 pošto su sudije prekinule meč usled opšte tuče koja je izbila minut i 40 sekundi pre kraja meča.

Partizan sada vodi sa 2:0 protiv "kraljeva" u četvrtfinalnoj seriji, koja se seli u Beograd - 2. maja u Areni biće odigran i treći meč ovog duela, a plasman na Fajnal for obezbediće ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Foto: Printscreen/Instagram/daanteee

 

- Hvala svima na porukama. Bila su ovo luda 24 sata, ali lekarski tim ovde radi sve kako bi mi sanirao povredu koju sam pretrpeo tokom konflikta. Moj fokus je da uradim sve što je do mene kako bih se vratio i nastavio ovaj put kako bih Beogradu i navijačima doneo titulu Evrolige, koju zaslužuju. Sva ova podrška mi mnogo znači. Nadam se da ćemo se uskoro videti na parketu - napisao je Egzum u poruci na društvenim mrežama.

 

Ostavite komentar