Sport > Košarka

ARENU će ISPRAZNITI i u slučaju NAJMANJEG incidenta protiv Reala

Eventualna četvrta utakmica bi se igrala bez publike

Izvor: K1info/Tanjug

30/04/2023 > 12:43

podeli vest:

ARENU će ISPRAZNITI i u slučaju NAJMANJEG incidenta protiv Reala
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Direktor beogradske Arene, legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović, upozorio je navijače crno-belih da će zbog najmanjeg incidenta u meču protiv Reala u utorak, najveća dvorana u Srbiji biti ispražnjena, a klub kažnjen utakmicom pred praznim tribinama.

Foto: Starsport

 

- Ako se desi neki incident, uleti bilo kakav predmet ili se neko zbog toga povredi, kompletne tribine se prazne za 45 minuta, a eventualna četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, navijači, pamet u glavu. Podržite Partizan u ovom istorijskom momentu. Real je na kolenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da urad - rekao je Grbović za portal MozzartSport.

Što se tiče incidenta u Madridu, za Grbovića je potpuno jasno ko je krivac za to.

 - Cela Evropa je videla šta se dogodilo i tu nema šta da se raspravlja. Čujem neke komentara da je Panter morao da se suzdrži, gledajte, to je emocija. Kada vas neko udari, onda je normalno da i vi eksplodirate, tu nema zaustavljanja, to traje tu jednu sekundi i to je bukvalno kao eksplozija, nije je moguće sprečiti - naglasio je Grbović i poslao poruku navijačima Partizana:

 - U Evropi u nekim mestima se polako gubi ta emocija na tribinama, iskrena emocija. Sve postaje biznis i predstava, ali u Beogradu se to nije izgubilo. Danas je dolazak u Beograd na utakmicu Evrolige egzotika, nešto neverovatno i posebno. Sada kada svi gledaju, hajde da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu pred svima. Da pokažemo ko smo. Srbija je uvek pokazivala gostoprimstvo i ljubav, mi čak i onoga koga ne treba da volimo, ugostimo ga i volimo, to je naša crta.

 

 

Ostavite komentar