Sport > Košarka

OGLASIO SE TRENER REALA: Izvinjavamo se Parizanu, NADAMO SE DA OVO NEĆE IĆI DALJE

Mateo u kratkim crtama preneo i šta su sudije rekle posle utakmice

Izvor: K1info/telegraf.rs

28/04/2023 > 07:52

podeli vest:

OGLASIO SE TRENER REALA: Izvinjavamo se Parizanu, NADAMO SE DA OVO NEĆE IĆI DALJE
Foto: Tanjug/AP


Trener Real Madrida Čus Mateo rekao je da nemile scene, poput tuče i incidenta na meču sa Partizanom, ne bi smele da se događaju, ali da "kraljevski" klub i dalje veruje u preokret i prolaz na fajnal-for Evrolige.

- Protivnička ekipa bila je vrlo agresivna i zbog frustracije smo izgubili živce. Ovo je sport i ne volimo da vidimo to što se dogodilo. Uz tu frustraciju teško je biti miran. Morate malo da smanjite otkucaje srca, igrači su razgovarali u svlačionici i svi su se smirili. Nastavićemo da se borimo do kraja i nadamo se da možemo da se vratimo u Madrid na petu utakmicu. Teško je, ali ne i nemoguće - dodao je.

U kratkim crtama preneo je i šta su im sudije rekle posle utakmice.

- Prema pravilima, napuštanje klupe znači da su diskvalifikovani. Bilo je i diskvalifikacija iz drugih razloga. To su nam sudije rekle na kraju. Nadam se da ovo neće ići dalje. Svima se izvinjavamo. Takođe i Partizanu. Moramo da uđemo u kožu igrača i znamo kakvim im je puls. Nisam zabrinut samo zbog sankcija. Pokušavamo da sastavimo naš kalendar, i mnoge igrače koji dolaze i odlaze. Nadam se da neće biti sankcija i da nećemo više izgubiti niti jedan komadić - istakao je Mateo.

 

 

 

Ostavite komentar