Sport > Košarka

Postoji VIDEO, zna se ko je ZAPOČEO sve: Željko OBRADOVIĆ objasnio šta je dovelo do TUČE

Partizan pobedio Real sa 95:80 posle prekida koji su izazvali nekorektni domaći košarkaši

Izvor: K1info/Sportal.rs

27/04/2023 > 23:53

podeli vest:

Postoji VIDEO, zna se ko je ZAPOČEO sve: Željko OBRADOVIĆ objasnio šta je dovelo do TUČE
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić


Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle nove pobede nad Real Madridom u Top 8 fazi Evrolige - njegov tim sada vodi sa 2:0 u seriji i imaće meč loptu na domaćem parketu.

Ipak, utakmicu je zasenila tuča na kraju meča. Opšti haos napravio je Geršon Jabusele, kada je oborio Dantea Egzuma na pod i na kraju ga povredio - plejmejkeru crno-belih je, prema prvim informacijama, pukla tetiva na prstu do palca na nozi.

Utakmica je prekinuta u 39. minutu zbog opšte tuče na parketu, a na konferenciji za medije izjavu o tome je dao i Željko Obradović.

- Postoji video i svi su videli ko je započeo i kako je počelo. Igrači su pričali međusobno šta se desilo. Na kraju verujem da se ovo desilo i da je ovo kraj priče. Ne treba da se razgovara više o ovome.

Egzum je izvukao najdeblji kraj u incidentu, ali još nije poznato stanje njegovih povreda.

- Ne znam, izgleda loše. Ne znam kako je, videćemo sutra kako će biti. Oseća bol u stopalu, ne znam šta da kažem. Moramo da vidimo šta će biti.

Foto: Printscreen/SK1

 

Šta je dovelo do tuče?

 - Emocije. Mora da se vidi ko je počeo i zbog čega. Moraju da se kontrolišu emocije. Desilo šta se desilo. Videli smo u prošlosti mnogo primera, možda ne baš ovako sličnih, ali kao što sam rekao pokušaću sve da rešim. Već sam pričao sa igračima. Emocije moraju da se kontrolišu i to je važno - zaključio je Željko Obradović

 

Ostavite komentar