Sport > Košarka

HAOS ZBOG 3 PRSTA Košarkaš čačanskog Borca učestvovao u incidentu u Hrvatskoj

Zagrebački Jutarnji list prenosi tvrdnje anonimnih izvora da je u incidentu u Hrvatskoj učestvovao srpski košarkaš

Autor: jutarnji.hr

09/08/2022 > 22:23

podeli vest:

HAOS ZBOG 3 PRSTA Košarkaš čačanskog Borca učestvovao u incidentu u Hrvatskoj
Foto: en.wikipedia.org


Zagrebački Jutarnji list objavio je nezvanična saznanja da je na saobraćajnici Šibenik-Knin, u mestu Strmica, došlo do incidenta u kojem je učestvovao srpski košarkaš Sava Lešić, da je kasnije došlo do fizičkog obračuna u kojem su pored Lešića učestvovali njegovi brat i otac, a da istragu o ovom događaju vodi šibensko-kninska policija.

Prema pisanju lista, događaj u koji je umešan bivši košarkaš Crvene Zvezde i Partizana se desio u ponedeljak.

- Dve sestre, 28-godišnjakinja i 13-godišnjakinja, vraćale su se automobilom iz Šibenika prema Kninu. Negde na putu došlo je do nesporazuma, navodno zbog preticanja, pa je iz belog Audija beogradskih registarskih tablica neko pokazao tri prsta, na što im je iz automobila u kojem su bile sestre pokazan srednji prst. To je bio povod vozaču belog Audija da im prepreči vozilom put zbog čega su bile primorane da zaustave automobil, nezvanično saznaje Jutarnji list.

Zagrebački dnevnik navodi da je navodno ženska osoba izašla iz Audija i napala 13-godišnjakinju, a onda je navodno izašao i muškarac koji je devojčicu ošamario i pljunuo, nakon čega su otišli sa mesta događaja. Sestre su potom ocu policajcu ispričale šta im se dogodilo. Otac devojaka se u ponedeljak uveče sa sinom, svaki svojim autom, uputio u Strmicu, gde su beli Audi pronašli ispred kuće. - Ko vozi taj auto, došli smo da porazgovaramo o tome šta se dogodilo – prenosi Jutarnji list pozivajući se na anonimne uzvore.

Foto: Pixabay.com/Pexels.com

 

Izvor Jutarnjeg lista tvrdi da otac devojaka ni u jednom trenutku nije pokazao policijsku značku i da navodno uopšte nije bilo mogućnosti razgovora o incidentu koji se prethodno dogodio u saobraćaju. List piše da je navodno otac odmah dobio udarac letvom u leđa, a njegov sin, inače vojno lice, navodno udarac čekićem u potiljak, kao i da ga je jedan od braće nakon što se od udarca srušio na tlo, udario i pesnicom i slomio mu nos. U međuvremenu je o svemu obaveštena i policija koja je dvojicu braće pronašla i privela, ali su oni navodno još u ponedeljak uveče pušteni iz kninske policijske stanice.

Zagrebački list piše da je teško povređenom 27-godišnjaku pomoć pružena prvo u kninskoj, a potom je prevezen u šibensku bolnicu, iz koje je u međuvremenu otpušten.

Ostavite komentar