Sport > Košarka

Mijailović opleo po ZVEZDI: Dokoni ljudi, igraju REKREATIVNO, a potrošili više od 100 MILIONA EVRA

Predsednik KK Partizan je podsetio i na neke žestoke duele koje su imali igrači Zvezde u ABA ligi ove sezone u nekim drugim utakmicama

Izvor: K1info/telegraf.rs

15/03/2023 > 16:15

podeli vest:

Mijailović opleo po ZVEZDI: Dokoni ljudi, igraju REKREATIVNO, a potrošili više od 100 MILIONA EVRA
Foto: Starsport


Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, oglasio se povodom situacije sa večitog derbija, kada je po završetku utakmice, koju je Partizan dobio sa 92:81, Matijas Lesor fizički nasrnuo na Filipa Petruševa i udario ga dva puta.

Zvezda je posle toga izdala tri zvanična saopštenja, u kojima je tražila žestoku kaznu za Lesora, prozivala je Željka Obradovića i ABA ligu, a onda je za Telegraf.rs situaciju prokomentarisao prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih nije ostao dužan večitom rivalu, pošto ih je "pecnuo" za rezultate u Evroligi ove sezone, rekavši da su im ostale samo rekreativne utakmice, pa sada imaju višak slobodnog vremena.

On je podsetio i na neke žestoke duele koje su imali igrači Zvezde u ABA ligi ove sezone u nekim drugim utakmicama.

- Nemam nameru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu na dokone ljude, koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspešno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red - poručio je Ostoja Mijailović.

Foto: Starsport

 

On se zatim osvrnuo i na prozivku Zvezde u saopštenju upućenu na adresu Željka Obradovića, koji je nazvan licemerom, i poručio im da se pozabave sobom i svojim problemima i objasne navijačima kako to po ko zna koji put gube utakmice u kojima vode više od 15 poena razlike.

- Kada licemeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čoveku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u koji je 9 puta bio prvak Evrope - rekao je Ostoja Mijailović za Telegraf.

On je dodao da Crvena Zvezda ima svojih problema.

- Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja - rekao je on.

 

Ostavite komentar