Sport > Košarka

I like the way you move... Evo kako je Atalanta čestitala BOGDANU BOGDANOVIĆU ulazak u "Klub 5.000"

Pobeda nad ekipom Klivlenda 136:119 značajna je za košarkaše Atlante jer je došla posle serije lošijih rezultata

Izvor: K1info/telegraf.rs

25/02/2023 > 11:08

podeli vest:

I like the way you move... Evo kako je Atalanta čestitala BOGDANU BOGDANOVIĆU ulazak u "Klub 5.000"
Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill


Ekipa Atlanta Hoksa je ubedljivo slavila protiv Klivlenda sa 136:119, dok je meč obeležio i Bogdan Bogdanović koji je sa svojih 10 poena stigao do cifre od 5.000 datih koševa u NBA ligi, što je znala da proslavi i njegova ekipa.

Bogdanović je bio solidan, nije uzeo previše šuteva u ekipi Atlante, samo pet za 22 minuta, od čega je pogodio četiri, što je bilo dovoljno za cifru od 10 datih koševa. Bio je besprekoran za dva poena (2/2), dok je u šutu za tri načinio jedan promašaj (2/3), a na sve to je dodao i dva skoka i dve asistencije.

Upravo njegovi poeni iz druge deonice, sa samog starta, njegova trojka koju je postigao je bila ta koja ga je učlanila u "Klub 5000", a to su umeli da proslave i iz Atlante, koja je na svom Twitter nalogu prva objavila kratki gif Bogdana, a potom i poene, dok su sve prokomentarisali naslovima pesama popularnog hip-hop dua OutKast.

- I like the way you move - napisali su iz Atlante, očigledno misleći na popularnu pesmu iz 2003. godine, da bi potom dodali i "Ain't no thang", još jedan hit grupe OutKast koji datira još iz 1994. godine.

Foto: Tanjug

 

Pobeda nad ekipom Klivlenda 136:119 značajna je za košarkaše Atlante jer je došla nakon serije lošijih rezultata i nedavne smene trenerea Nejta Mekmilana, ali je svakako najznačajnija za beka Hoksa Bogdana Bogdanovića.

Srpski reprezentativac je na ovom susretu igrao 22 minuta i za to vreme ubacio 10 poena i tako stigao do ukupnog učinka od 5.000 datih poena u NBA ligi.

 

 

Ostavite komentar