Sport > Košarka

Amerikanci sele BOGDANOVIĆA iz Atlante: LEJKERSI žele srpskog beka

"Jezerdžije" izgleda žele da trejduju Rasela Vestbruka, pa sve češće gledaju u dvorište "sokolova"

Izvor: K1info/kurir.rs

04/02/2023 > 20:36

podeli vest:

Amerikanci sele BOGDANOVIĆA iz Atlante: LEJKERSI žele srpskog beka
Foto: Tanjug/AP Photo/Hakim Wright Sr.


Krajnji rok za završetak trejdova u NBA ove godine je 9. februar u ponoć. Dakle, imamo još dovoljno vremena da čujemo za neku "bombu" iz najjače košarkaške lige na svetu, a danas ona stiže sa HopsHype, koji piše da bi naš Bogdan Bogdanović mogao da se preseli u Los Anđeles!

Naime, portal koji prati sva dešavanja u američkoj košarci, donosi vest da su za Bogdanovića zainteresovani Lejkersi.

Menadžment kluba iz Los Anđelesa čini sve da angažuje srpskog košarkaša. Ovo nije prvo interesovanje "jezerdžija" za beka reprezentacije Srbije, s obzirom na to su ga pratili još iz vremena kada je nosio dres Sakramenta.

Los Anđeles Lejkersi traže timove sa kojima bi mogli da razmene svog igrača Rasela Vestbruka. U igri su Atalanta i Juta. Pik Lejkersa iz Atlante je Bogdan Bogdanović, za kojeg postoji ozbiljan interes i iz Detroita.

Dolazak Bogdana Bogdanovića prilično bi bio veliko pojačanja za ekipu, pošto bi dobili proverenog šutera, koji bi bio od velike pomoći Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu.

Cilj uprave Lejkersa je da se domognu plej-ofa, pa su spremni na sve vrste trejda. Oni su već doveli Ruija Hačimuru iz Vašingtona, ali su svesni da im je za borbu za prsten NBA lige potreban siguran šuter. Možda baš Bogdan Bogdanović.

 

Ostavite komentar