Sport > Košarka

Neće im biti lako: ODREĐENE SUDIJE ZA MEČ VEČITIH u polufinalu Kupa u Nišu

I Zvezda i Partizan žele trofej, a sudijska trojka - Uroš Nikolić, Uroš Obrknežević i Stefan Ćalić pobrinuće se da sve prođe u redu

Izvor: K1info

17/02/2023 > 07:51

podeli vest:

Neće im biti lako: ODREĐENE SUDIJE ZA MEČ VEČITIH u polufinalu Kupa u Nišu
Foto: Starsport


I Partizan i Zvezda opravdali su svoje uloge favorita u četvrtfinalima Kupa Radivoja Koraća i već danas od 21.00 čas će se u velikom polufinalu u večitom derbiju boriti za prolaz u meč koji će odlučiti o tituli.

Očekuje se da dvorana "Čair" bude ispunjena do poslednjeg mesta. Ulaznice su rasprodate samo nekoliko sati nakon njihovog puštanja u opticaj, a kao što je poznato pobednik ovog meča će u finalu igrati sa Megom ili FMP-om.

Naravno, kao što je to obično slučaj pred svaki večiti derbi, mnogo više se priča o sudijama, pa je stoga i interesantno delegiranje koje je Košarkaški savez Srbije obavio za meč Zvezde i Partizana.

Izostala su imena arbitara poput Ilije Beloševića ili Milivoja Jovčića, pa se na mestu glavnog sudije pojavilo ime Uroša Nikolića iz Beograda. Njemu će pomagati imenjak Uroš Obrknežević takođe iz Beograda, dok je treći sudija mladi Stefan Ćalić, opet iz Beograda.

Što se tiče drugog polufinalnog meča između Mege i FMP-a koji se igra od 17.00 časova, njega će suditi Vladimir Jevtović iz Beograda, Siniša Prpa takođe iz glavnog grada Srbije, kao i Petar Pešić iz Leskovca.

 

 

 

Ostavite komentar