Sport > Fudbal

Da li će MITROVIĆ i VLAHOVIĆ biti spremni za Katar 22?

Do početka prvenstva ima još dve nedelje, a naša dva najbolja napadača su rovita

Izvor: K1info

07/11/2022 > 12:50

podeli vest:

Da li će MITROVIĆ i VLAHOVIĆ biti spremni za Katar 22?
Foto: FSS


Navijači Srbije strepe zbog ubojitog napadačkog dvojca Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, koji su povređeni i nisu potpuno spremna. O njihovoj situaciji govorio je direktor fudbalske A reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović i rekao kakve su šanse da se naši igrači nađu na predstojećem Mundijalu u Kataru.

 

Do početka prvenstva ima još dve nedelje, a naša dva najbolja napadača su rovita i dalje. Mitrovića muči stopalo, dok Vlahovića prepona. Ipak, Stojanović je uveren da će obojica uspeti da se oporave do starta Svetskog prvenstva.

- Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla, naš medicinski tim je u kontaktu sa Mitrovićem i mislimo da će biti spreman za Katar. Isto je i sa Vlahovićem, obnovio je povredu prepona i nadamo se da će biti spreman za Katar - rekao je Stojanović za TV Prva.

On je takođe optimističan povodom prolaska u nokaut fazu takmičenja, ali ne žuri s prognozama.

- Treba da idemo polako i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, onda je sve moguće. Piksi je večiti optimista za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentaciji i sve je ubedio u to - kazao je Dika.

 

Ostavite komentar