Sport > Fudbal

Vlahović PLAČE NA KLUPI? Srpski napadač povređen, VELIKA BRIGA PRED KATAR

Dušan Vlahović je u 70. minutu susreta napustio igru, a Tuttosport piše da je razlog povreda

Izvor: K1info

26/10/2022 > 07:23

podeli vest:

Vlahović PLAČE NA KLUPI? Srpski napadač povređen, VELIKA BRIGA PRED KATAR
Foto: Tanjug/AP


Loše vesti i za Srbiju i za Juventus. Dušan Vlahović se povredio u finišu meča Juventusa i Benfike (4:3) u Ligi šampiona, a potom, deluje tako, zaplakao na klupi po izlasku iz igre

Potpuni fijasko Stare dame u Ligi šampiona! Juventus nije samo poražen protiv Benfike (4:3) i završio učešće u Ligi šampiona, nego je možda ostao i bez najboljeg igrača. 

Srpski napadač je u 70. minutu susreta napustio igru, a Tuttosport piše da je razlog tome bila povreda. Vlahović je navodno sam tražio da bude zamenjen, pošto nije želeo da rizikuje i dodatno pogorša situaciju. 

 

 

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Dušana Vlahovića kako na klupi sedi i plače, ili bar deluje da plače. Vidi se kako je srpski napadač prekrio oči rukama, dok ga teše... 

Da li je razlog za suze bila povreda, ili loša igra njegovog tima, a možda i jedno i drugo, znamo da je Dušanu stalo do pobede i u prijateljskom meču, a kamoli u Ligi šampiona, pa nema sumnje da teško podnosi trenutnu situaciju i lošu seriju rezultata Stare same. 

 

 

Manje od mesec dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva u Kataru, pa ovo nisu dobre vesti ni  za selektora Srbije Dragana Stojkovića. 

Selektor Dragan Stojković taman je prebrinuo brigu oko povrede Aleksandra Mitrovića, potom je Luka Jović povređen napustio meč u Seriji A, a sada je usledila nova glavobolja.

 

 

 

Ostavite komentar