Sport > Fudbal

Mladi italijanski reprezentativac Bambu Susa nalazi se na radaru Crvene zvezde

Na 12 utakmica postigao isto toliko golova

Autor: K1info/Informer

18/10/2022 > 18:32

podeli vest:

Mladi italijanski reprezentativac Bambu Susa nalazi se na radaru Crvene zvezde
Foto: Youtube PrintScreen


Navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni prelaznim rokom na Marakani, makar kada je reč o ofanzivnom delu tima. Tokom leta su Ljuticu Bogdana napustili Milan Pavkov i Ohi Omoidužanfo, dok pojačanja u liku Aleksandra Pešića i Kalife Kulibalija još uvek nisu opravdala očekivanja. 

O tome je na konferenciji za medije govorio i šef skauting službe Marko Marin koji je istakao da će Zvezda u budućnosti raditi daleko pametnije i ozbiljnije, a danas je stigla i prva potvrda. "Glas Srpske" prenosi da je Stevan Mojsilović, inače skaut crveno-belih za slovanačko tržište, velikanu sa Marakane predložio mladog reprezentativca Italije Bambu Susa. 

Reč je o fudbaleru Pize koji ove sezone nastupa na pozajmici u Bilji, druga liga Slovenije. Susa ima 20 godina i očekuje se da se nađe na spisku selektora mlade reprezentacije Italije Paola Nikoleta za naredne akcije. Ove sezone je na 12 utakmica postigao isto toliko golova, a "Mozzart sport" prenosi da su crveno-beli kontaktirali agente brzonogog napadača. 

Skauti Zvezde su pomno ispratili utakmicu Bilje protiv Rogaške prethodnog vikenda, a iako Suso nije postigao pogodak ostavio je i više nego dobar utisak na crveno-bele. Ipak, budući da je Suso igrač Pize srpski šampion će sa Italijanima morati da pregovara o njegovoj budućnosti i pravo je pitanje kakvi su planovi člana Serije B kada je reč o momku porelkom iz Gambije. 

Bamba Suso nije zanimljiv samo Crvenu zvezdi, njega već neko vreme prate skauti Maribora, ali i nekih hrvatskih prvoligaša. Ipak, poučeni prethodnim iskustvom na Marakani moraju da veruju u sud Stevana Mojsilovića koji je crveno-belima predložio Kahima Parisa. Brzonogi napadač je prošao Zvezdine filtere, ali je na kraju završio u Dinamu iz Kijeva u transeru teškom 1.000.000 evra. 

 

 

 

Ostavite komentar