Sport > Fudbal

Gaćinović IZNENADA NAPUSTIO Novi Pazar iz PRIVATNIH RAZLOGA

Maeastro, uz tebe smo, čekamo te nazad u tvoj Pazar, poručili su kluba koji je hit prvenstva

Izvor: K1info/Tanjug

15/10/2022 > 19:55

podeli vest:

Gaćinović IZNENADA NAPUSTIO Novi Pazar iz PRIVATNIH RAZLOGA
Foto: Starsport


Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović napustio je danas funkciju zbog privatnih razloga, potvrdio je klub koji se takmiči u Superligi Srbije.

"Trener Vladimir Gaćinović iz razloga privatne prirode i potrebe da bude u Novom Sadu, zamolio nas je da raskinemo ugovor, koji je bio zaključen na godinu dana. S obzirom na veliki doprinos i odlične rezultate koje je Novi Pazar ostvario pod njegovim vođstvom, klub je odlučio da izađe u susret treneru. Iako je ovo neuobičajena, a istovremeno nezazhvalna situacija za klub, trener Gaćinović je ostavio toliko dubok trag u našem gradu, pa bi svaka druga odluka bila neljudska", navodi se u saopštenju Novog Pazara.

"Pred nastavak prolećnog dela prvenstva postoji realna mogućnost da se saradnja Novog Pazara i trenera Gaćinovića nastavi. Maeastro, uz tebe smo, čekamo te nazad u tvoj Pazar", poručili su iz Novog Pazara.

Fudbaleri Novog Pazara trenutno zauzimaju petu poziciju u Superligi Srbije i jedno su od prijatnijih iznenađenja u elitnom fudbalskom takmičenju.

 

 

 

Ostavite komentar