Sport > Fudbal

Rade Bogdanović OZBILJNO O IGRI SRBIJE: "Vlahović prvi put u životu od kako ga je MAJKA RODILA igra desno"

Nije bio baš najsrećniji postavkom igre

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

16/06/2024 > 22:41

podeli vest:

Rade Bogdanović OZBILJNO O IGRI SRBIJE: "Vlahović prvi put u životu od kako ga je MAJKA RODILA igra desno"
Foto: Printscreen RTS


Fudbalska reprezentacija Srbije gubi od 13. minuta golom Džuda Belingema protiv selekcije Engleske u svojoj prvoj utakmici Grupe C na Evropskom prvenstvu.

Ostala je Srbija i bez Filipa Kostića zbog povrede krajem ovog dela igre, što je još jedan udarac za selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Sve to pokušao je da analizira fudbalski analitičar, Rade Bogdanović na poluvremenu u studiju RTS-a u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje".

Posebno nije bio srećan postavkom Dušana Vlahovića.

- Ne menja to ništa, mislim da igramo jako pogrešno. Cela ekipa je ušla sa strahom, nije bilo samopouzdanja, jesu oni velika ekipa, ali može se danas sa svakim igrati. Imamo igrača manje u prvih 45 minuta, a to  je Vlahović. On prvi put u životu od kako ga je majka rodila igra po desnoj strani, a on je centarfor, 16 golova dao, a igra po desnoj strani. Imaš levaka Živkovića, fali ti igrač u sredini, videli ste gol... Mnogo je jednostavno da igrač po sredini prođe i daje gol. Svi gledaju u loptu, a niko u igrača. Zadovoljan sam prvim poluvremenu, primili smo samo jedan gol. A u našoj grupi će da odlučuje gol-razlika. Ako budemo mogli da napravimo nešto u drugom poluvremenu dobro, ako ne, 0:1, puna kapa - rekao je Bogdanović.

Ostavite komentar