Sport > Fudbal

GOLEADA U LŠ - Bajern PETARDIRAO Viktoriju, Marselj BROJAO DO ČETIRI

Igrači Bajerna loptu u mrežu su ubacili čak pet puta, dok je Olimpik pobedio Sporting rezultatom 4:1

Izvor: K1info/telegraf.rs

04/10/2022 > 21:31

podeli vest:

GOLEADA U LŠ - Bajern PETARDIRAO Viktoriju, Marselj BROJAO DO ČETIRI
Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader


Fudbaleri Bajerna su ponovo bili nemilosrdni prema Viktoriji iz Plzenja pošto su slavili sa 5:0 u trećem kolu grupe C Lige šampiona.

Prvi put u istoriji crnogorski arbitar sudio jedan meč Lige šampiona. Glavni sudija u meču Bajern-Viktorija bio je Nikola Dabanović.

Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader

 

Posle polovine odigranih mečeva u grupi, Bavarci će biti na čelu sa devet bodova, ma šta god se desilo u susretu Intera i Barselone koji se igra od 21 čas.

Standings provided by Sofascore

Najzaslužniji za trijumf domaćina bili su Sadio Mane i Liroj Sane, uz odličnu rolu Musiale i Gnabrija. Već u sedmom minutu je Sane prelepim udarcem sa nekih 17 metara pogodio gornji levi ugao, da bi Gnabri udvostručio u 13. minutu. Nakon 21 minuta igre već je bilo 3:0, a strelac je bio Mane.

Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader

 

Fudbaleri Olimpika pobedili su Sporting na "Velodromu" rezultatom 4:1, u trećem kolu grupe D Lige šampiona.

Utakmica je zbog gužve u saobraćaju kasnila 20 minuta, čak četiri pogotka viđena su u prvih pola sata igre, a domaći su do trijumfa stigli posle ekspresnog preokreta.

Foto: Tanjug/AP/Daniel Cole

 

Njima nije mnogo trebalo da se oporave od šokantno primljenog gola u 50. sekundi, kada je lepo pogodio Fransisko Trinkao.

Standings provided by Sofascore

Rezultat je u 13. minutu poravnao Sančes, kojeg je pogodio gostujući golman Adan prilikom ispucavanja, da bi lopta završila u mreži. Harit je glavom u 16. minutu doneo preokret, da bi u 28. minutu asistirao za Balerdija. Između ta dva pogotka, Adan je zaradio crveni karton, da bi konačnih 4:1 postavio Mbemba u 84. minutu utakmice.

Foto: Tanjug/AP/Daniel Cole

 

Marsej sada ima tri boda, baš koliko i Ajntraht i Totenhem koji se sastaju od 21.00, dok je Sporting prvi sa šest poena.

 

 

 

Ostavite komentar