Sport > Fudbal

STANKOVIĆ SVE BLIŽE Seriji A: Ramadani davi Sampdoriju KAO ZMIJA ŽABU

Bivšeg trenera Zvezde navodno čeka ugovor do kraja sezone, uz opciju na još jednu ako izbori opstanak

Autor: k1info/sportal.rs

04/10/2022 > 14:41

podeli vest:

STANKOVIĆ SVE BLIŽE Seriji A: Ramadani davi Sampdoriju KAO ZMIJA ŽABU
Foto: FK Crvena zvezda


Sve je izvesnije da bi Dejan Stanković trenersku karijeru mogao da nastavi u Italiji, a pregovori između čelnika Sampdorije i Dekijevog menadžera Falija Ramadanija su, prema nekim navodima, u završnoj fazi.

Naime, poslednjeplasirani tim Serije A je nedavno ostao bez trenera Marka Đampaola, a pouzdani italijanski novinar Đanluka di Marsio javlja da bi do konačanog dogovora dve strane moglo da dođe i večeras na sastanku u Milanu.

Prethodno je objavljeno da je Stanković prvi favorit za klupu tima iz Ligurije i da je praktično sve dogovoreno, pošto je iskusni trener Klaudio Ranijeri odustao od angažmana.

Ako dođe do dogovora, Stankovića navodno čeka ugovor do kraja sezone, uz opciju na još jednu ako izbori opstanak. Takođe, u slučaju da se aktivira ugovor na drugu sezonu, Srbin bi trebalo da dobije pozamašan bonus kao nagradu za rezultat.

Kontakt sa Sampdorijom postoji odavno, ali u prethodna dva pokušaja Italijana nije došlo do ostvarenja saradnje jer je Stanković hteo da završi započet posao sa Crvenom zvezdom.

Međutim, po odlasku iz Ljutice Bogdana posle eliminacije od Makabija iz Haife u borbi za Ligu šampiona, prepreka više nema, pa je sve realnije da sedne na klupu ekipe u kojoj bi ga sačekao srpski reprezentativac Filip Đuričić.

 

 

 

Ostavite komentar