Sport > Fudbal

Italijani pišu: DEJAN STANKOVIĆ preuzima Inter

Kako javlja ugledni list Tutosport, Simone Inzagiju se drma klupa

Izvor: K1info/telegraf.rs

09/09/2022 > 08:05

podeli vest:

Italijani pišu: DEJAN STANKOVIĆ preuzima Inter
Foto: FK Crvena zvezda


Jedan od glavnih kandidata da ga zameni, tvrde oni, je bivši šef struke Crvene zvezde

Dejan Stanković bi vrlo brzo mogao da dobije novi posao nakon što je dao otkaz u Crvenoj zvezdi posle ispadanja od Makabija iz Haife u plej-ofu Lige šampiona. Kako javlja ugledni italijanski list Tutosport, bivši šef struke crveno-belih je dobio poziv Intera, koji je zainteresovan da ga vidi na svojoj klupi.

Inter je u seriji loših rezultata, pošto je poražen tri puta od starta sezone u derbiju protiv Milana 3:2, kao i u gostima Laciju 3:1, ali i na startu Lige šampiona od Bajerna na svom terenu sa 2:0.

Zbog ovoga je u klubu počelo da se razmišlja i o smeni Inzagija, koji će ipak imati šansu da u naredna tri meča popravi situaciju i svoj status do reprezentativne pauze, a do tada će Neroazuri igrati protiv Torina na svom terenu, protiv Plzenja u gostima u Ligi šampiona, a potom i u gostima Udinezeu u Seriji A.

Inter je svakako kontaktirao Stankovića, koji je navodno raspoložen da preuzme klupu kluba u kojem je stekao status legende.

Pogledajte i naslovnu stranu Tutosporta, na kojoj je i informacija o kritičnom statusu Simonea Inzagija, kao i da Inter razmišlja da ga zameni Dejanom Stankovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tuttosport (@tuttosport)

 

Ostavite komentar