Sport > Fudbal

SUPERLIGA - NOVOM PAZARU NI HET TRIK LJAJIĆA NIJE POMOGAO

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

02/04/2024 > 21:20

podeli vest:

SUPERLIGA - NOVOM PAZARU NI HET TRIK LJAJIĆA NIJE POMOGAO
Foto: fk novi pazar


Odigrane su prve tri utakmice 28. kola Superlige Srbije. Pravi spektakl viđen je u Novom Pazaru, na Karađorđu nije bilo pobednika, dok se u Pančevu slavila pobeda...

Fudbaleri TSC-a savladali su Novi Pazar u uvodnom meču runde, na gostovanju sa 4:3!  Ni fenomenalni Adem Ljajić nije pomogao domaćim fudbalerima da ostvare pobedu, a on je na ovom meču postigao prvi het trik u plavo-belom dresu, no idemo redom. Gosti su poveli u 9. minutu preko Pantovića. Međutim, samo dva minuta kasnije Ljajić postiže prvi gol, da bi već u 15. minutu postigao i drugi za preokret. Ipak tim sa severa Srbije izjednačuje u 24. minutu preko Ćirkovića. Sa rezultatom 2:2 otišlo se na odmor. I zaista, svaki gol je bio prelep na svoj način... TSC je do preokreta stigao na startu drugog poluvremena, Milosavljević je bio strelac u 51. i 55. minutu. Do kraja meča bilo je šansi i na jednoj i na drugoj strani, a konačan rezultat postigao je Ljajić svojim trećim golom, iz slobodnog udarca u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Na kraju možemo samo da kažemo da je ovo bila jedna od najboljih utakmica ove sezone!

 

 

Vojvodina i Čukarički podelili su bodove u Novom Sadu, meč je završen rezultatom 1:1. Ivanović je u 16. minutu doveo novosadsku "staru damu" u prednost, da bi konačan rezultat postavio Miladinović u 25. minutu. Ovi rivali i dalje imaju isti broj bodova na tabeli (44).

 

 

Železničar je na svom terenu zabeležio jako bitnu pobedu u borbi za opstanak. Savladali su poslednjeplasirani Radnik sa 3:1.

Svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu. Gosti iz Surdulice poveli su u 4. minutu preko Duronjića. Ekspresan preokret pančevci su napravili u finišu prvog dela. Romanić je u 33. minutu izjednačio rezultat, samo dva minuta kasnije Pavlov preokreće rezultat, da bi Romanić svojim drugim golom u 41. minutu postavio konačan rezultat. Na tabeli lider je Crvena zvezda koja ima 4 boda više od Partizana.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Ostavite komentar