Sport > Fudbal

KAKVA ĆE SLIKA OTIĆI IZ BEOGRADA! Delije pred večerašnji MEČ poslali VAŽNU PORUKU za RUSKU BRAĆU

U stravičnoM terorističkoM napadu okolini Moskve poginule SU najmanje 93 osobe, a više od 100 je povređeno

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

23/03/2024 > 11:03

podeli vest:

KAKVA ĆE SLIKA OTIĆI IZ BEOGRADA! Delije pred večerašnji MEČ poslali VAŽNU PORUKU za RUSKU BRAĆU
Foto: Starsport


Navijači Crvene zvezde "Delije" izdali su danas saopštenje u kom su pozvali sve koji večeras dođu na prijateljski meč između srpskog šampiona i ruskog Zenita da pruže podršku ruskoj braći posle stravičnog terorističkog napada u okolini Moskve u kom su poginule najmanje 93 osobe, a više od 100 je povređeno.

- Molimo sve navijače Zvezde, koji će doći na severnu tribinu, da budu bar pola sata pred početak meča na tribini kako bi se dogovorili za koreografiju koja se sprema. U ovom trenutku kada je našoj braći teško, treba da vide pun stadion i svu moguću podršku koju možemo da im pružimo! Jedini način na koji sada to možemo da izvedemo je da napunimo stadion do poslednjeg mesta - stoji u objavi.

Prijateljska utakmica Crvena zvezda - Zenit koja se igra večeras od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" počeće minutom ćutanja u znak odavanja počasti nastradalima u terorističkom napadu koji se desio u petak uveče u okolini Moskve.

- FK Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodicama stradalih u velikoj tragediji koja se dogodila u Moskvi. Naše misli su uz sve povređene i molimo se za njihov oporavak. Današnji meč sa Zenitom (19.00) će početi minutom ćutanja za sve stradale u Moskvi - stoji u današnjoj klupskoj objavi.

Prema dosadašnjim podacima, u terorističkom napadu na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol" u blizini Moskve poginulo je najmanje 115 osoba, a više od 100 je povređeno, saopštio je ruski Istražni komitet.

 

Ostavite komentar