Sport > Fudbal

NAJTEŽE JE POSLE DERBIJA! Partizan uz slobodan ulaz i kadrovske probleme dočekuje uvek neugodnog rivala

Crno beli bez nekolicine prvotimaca

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

12/03/2024 > 15:20

podeli vest:

NAJTEŽE JE POSLE DERBIJA! Partizan uz slobodan ulaz i kadrovske probleme dočekuje uvek neugodnog rivala
Foto: Starsport


Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Napretkom, da njegov tim sutra očekuje jedna od najtežih utakmica. Fudbaleri Partizana sutra od 16.55 časova dočekuju ekipu Napretka u utakmici 24. kola Superlige Srbije:

"Hvala navijačima Crvene zvezde i Partizana, poslali su fantastičnu sliku u svet tokom derbija. Pokazalo se da možemo do sportske priče, fudbalske atmosfere, pored fudbalera, oni su junaci meča. Polomljene su stolice, ali svaki problem koje može da se reši novcem, može da se reši. Nikome nije stradala glava, ne daj bože oko, nešto drugo. Veliko hvala", istakao je Duljaj.

Dodaje da u protokolu neće biti Saldanja i Zahid:

"Pod znakom pitanja je Marković. Saldanja neće biti u protokolu, jedva je odigrao derbi, Zahid duže vreme vuče probleme. Suspendovan je i Severina, veliku posekotinu zaradio je i Kovačević. Ostaje konačna reč doktora. Nikad neću tražiti neko da igra na silu. Predstoji nam jedna od najtežih utakmica. Da se vratimo u blisku prošlost. Na početku priprema mnogi nam nisu davali šanse da ćemo biti na prvom mestu. Prognozirali su treću, četvrtu poziciju. Razmišljam, ipak, od danas do sutra i to je činjenica. I dalje gledamo ka prvoj narednoj utakmici. Pogubno bi bilo da Partizan ostane bez Evrope i finansijske injekcije", izjavio je Duljaj, koji je pozvao navijače da dođu na stadion.

"Istok i zapad moraju da budu puni. Hvala i klubu što je otvorio kapije za navijače i besplatan ulaz. Verujem da će navijači prepoznati trenutak. Pokazali su koliko im je stalo do kluba i navijača. Verujem da ćemo uz podršku navijača upisati pobedu. Znam da je termin nezgodan, radi se do 5, zato molim navijače da nam pomognu, oni su naša brana", zaključio je Duljaj.

Ostavite komentar