Sport > Fudbal

IZNENADA PREMINUO FUDBALER (39)! Imao je PETORO DECE, tužne vesti saopštio klub!

On je trebalo da počne da radi na novom radnom mestu u klubu u ponedeljak

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Ognjen Nestorović

12/02/2024 > 17:04

podeli vest:

IZNENADA PREMINUO FUDBALER (39)! Imao je PETORO DECE, tužne vesti saopštio klub!
Foto: Pixabay.com


Nekadašnji fudbaler, Munir Hamud (39) preminuo je danas ostavivši za sobom porodicu i petoro dece, saopštio je tužne vesti danas njegov klub, norveški Stremsgodset.

Niko u klubu nije mogao da poveruje da Munira više nema.

- Stremsgodset želi da podeli brutalnu i šokantnu informaciju koja je pogodila sve u klubu i čitavu fudbalsku porodicu - napisali su oni u saopštenju.

On je trebalo da počne da radi na novom radnom mestu u klubu u ponedeljak, ali je preminuo od posledica srčanog udara.

- Naše misli su sa Munirovom porodicom i svima koje je ostavio iza sebe u ovoj teškoj situaciji. Izgubili su oca, muža, brata, sina i veoma dragog člana porodice - dodaju u Stremsgodsetu.

Hamud je rođen u Maroku i preselio se u Norvešku kada je imao samo 13 godina. Igrao je na poziciji odbrambenog igrača i odigrao je nekoliko stotina mečeva za klubove Lin, Bodo Glimt, Stremsgodset, kao i za mlađe kategorije Norveške.

Hamud je odigrao čak 142 meča za Stremsgodset, a kada je završio karijeru 2019. godine postao je trener u mlađim kategorijama.

Povodom svega se oglasio i generalni sekretar Fudbalske federacije Norveške, Karl Peter Loken.

- Munir je bio timski igrač sa punim profesionalizmom. Brinuo se da svi imaju jednake šanse, da budu pasionirani za fudbal i vodio je brigu o svojoj porodici. Ostavio je trag na mnogima. Mnogo će nedostajati. Naše misli su sa njegovom ženom, decom i ostalom porodicom  - napisao je Loken.

Pored svega, Munir je imao završen fakultet, a diplomirao je na odseku za psihologiju i na master studijama pedagodije na Univerzitetu u Oslu.

Osvojio je nagradu kluba Stromsgodset 2019. godine za svoje vreme i rad za sve godine karijere.

Ostavite komentar