Sport > Fudbal

Prava DRAMA viđena u Humskoj, jedan penal ODLUČIO pobednika

Penal lutrija odlučila je poslednjeg učesnika četvrtfinala Kupa Srbije!

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

07/12/2023 > 18:06

podeli vest:

Prava DRAMA viđena u Humskoj, jedan penal ODLUČIO pobednika
Foto: Starsport


Preživeli su fudbaleri Partizana, ili Grafičar nije imao sreće.

Poznat je i poslednji četvrtfinalista kupa Srbije, a to je Partizan, pošto je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izbacio Grafičar. 

Gosti su odigrali jako dobru utakmicu, i poveli su u 64. minutu prelepim golom Ognjena Ajdara. Međutim samo dva minuta kasnije, Babakar pravi veliku glupost, posle oštrog starta nad Saničaninom pokazan mu je drugi žuti karton, odnosno crveni i tako je ostavio svoj tim sa igračem manje na terenu. Crno beli su dominirali u poslednjih 20-ak minuta i na kraju uspeli da dođu do izjednačenja.  U 79. minutu pogodio je Dušan Jovanović, momak koji ima samo 17 godina i jedan od najzaslužnijih za rezultate mlade selekcije parnog valjka koja se plasirala u osminu finala Lige Šampiona.

Regularni deo meča završio se rezultatom 1:1 i treneri su birali koji igrači će šutirati penale. Nije bilo promašaja sve do treće penal serije, kada se desio ključan momenat. Fratrović je gađao, Jovanović pročitao i odbranio. U poslednjoj seriji, Đukić je pogodio za Grafičar, dok je Saldanja panenkom poslao parni valjak u narednu fazu takmičenja.

Podsetimo, plasman u četvrtfinale obezbedile su ekipe: Vršac, Čukarički, Voždovac, Radnički 1923, Novi Pazar, Vojvodina i Crvena zvezda. 

Ostavite komentar