Sport > Fudbal

DETALJI HAOSA na Marakani: Policajac DAO PENDREK HULIGANU, a o POTEZU NAJBOLJEG GOLMANA sveta će se tek pričati

Grupa domaćih i gostujućih navijača se sukobila, nakon čega se umešala policija

Izvor: K1info/telegraf.rs

22/11/2023 > 09:01

podeli vest:

DETALJI HAOSA na Marakani: Policajac DAO PENDREK HULIGANU, a o POTEZU NAJBOLJEG GOLMANA sveta će se tek pričati
Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri Argentine drugi put uzastopno su pobedili Brazil na čuvenoj "Marakani" međutim meč je ostao u senci onoga što se uoči duela dešavalo na tribinama.

Grupa domaćih i gostujućih navijača se sukobila, nakon čega se umešala policija i tada je tek nastao haos, pa su pojedinci završili i sa krvavim glavama i ozbiljnim povredama.

Dva detalja privukla su najveću pažnju javnosti. Najpre momenat kada je Emilijano Martinez, zvanično najbolji golman sveta, u pokušaju da pomogne argentinskim navijačima odgurnuo policajca.

Situacija se ubrzo smirila jer su ga igrači odvojili od čitave situacije i ubrzo je Lionel Mesi povukao tim u svlačionicu.

Takođe, detalj koji je poprilično šokirao svet je i trenutak kada je jedan od huligana koji je učestvovao u sukobu dobio pendrek od brazilskog policajca nakon čega je istim krenuo da udara po drugim ljudima!

Sve se na kraju završilo bez većih posledica, međutim gledaoci nisu mogli da uživaju u pregršt lepih poteza i duel je bio poprilično siromašan čitavim tokom.

Ostavite komentar