Sport > Fudbal

STOJKOVIĆ optimista i posle PORAZA: Fudbal može da bude OKRUTAN, ali nema mesta za PANIKU - uradićemo ono ŠTO TREBA

Sledeći meč u kvalifikacijama za EP Srbija u utorak igra protiv Crne Gore od 20.45 časova na Marakani

Izvor: K1info

14/10/2023 > 23:22

podeli vest:

STOJKOVIĆ optimista i posle PORAZA: Fudbal može da bude OKRUTAN, ali nema mesta za PANIKU - uradićemo ono ŠTO TREBA
Foto: Starsport


Reprezentacija Srbije nije bliža Evropskom prvenstvu posle meča u Budimpešti, kako smo se svi nadali - četu Dragana Stojkovića ponovo je pobedila Mađarska, trijumfujući večeras istim rezultatom kao i u Beogradu - 2:1.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je utučen posle poraza od Mađarske.

- Niko ne pita da li ste imali ili niste imali sreće. Rezultat pokazuje da smo tužni što smo izgubili utakmicu. Mislim da su se momci borili, sa te strane bilo je izvanredno. Borba, htenje, dominacija, broj šansi, sve smo pokazali. Izgleda da ćemo mi da proslavimo njihovog golmanau ovim kvalifikacijama - i u Beogradu i u Budimpešti. Teško mi je pao poraz jer momci nisu zaslužili to. Fudbal može da bude okrutan, ali moramo da ostanemo pozitivni. Nema razloga za paniku, sve je u našim rukama! Njima čestitam na plasmanu. Treba da ostanemo mirni, uradićemo ono što se očekuje - rekao je selektor Stojković.

Svoje viđenje meča, u veoma kratkoj izjavi, izneo je i kapiten Dušan Tadić.

- Mislim da smo bezveze primili dva pogotka. Drugo poluvreme smo ih stisli, imali prilike i desio se splet nesrećnih okolnosti. Mogli smo da postignemo drugi pa čak možda i treći gol, ali nismo nažalost. Razočarani smo. Imamo Crnu Goru i to mora da se pobedi - zaključio je Dušan Tadić.

Srbija je, posle drugog poraza od Mađara u ovim kvalifikacijama, druga na tabeli Grupe G sa deset bodova, odnosno ima tri boda manje od prvoplasirane Mađarske, uz utakmicu više.

Sledeći meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Srbija igra protiv Crne Gore, a ovaj duel na programu je u utorak od 20.45 časova na Marakani.

Ostavite komentar

Nus

"Uradićemo što se od nas očekuje"? Pa očekivali smo pobedu sada? Kada ćete uraditi?

15.10.2023 08:01