Sport > Fudbal

DŽAJA SE BAŠ IZNERVIRAO posle debakla mladih fudbalera od 9.1: BRUKA, KAO DA SMO SAN MARINO!

Prvi čovek srpskog fudbala Dragan Džajić kritikovao je način na koji su "orliči" odigrali kvalifikacionu utakmicu za EURO protiv Engleske

Izvor: K1info

14/10/2023 > 12:54

podeli vest:

DŽAJA SE BAŠ IZNERVIRAO posle debakla mladih fudbalera od 9.1: BRUKA, KAO DA SMO SAN MARINO!
Foto: Starsport


Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, kritikovao je način na koji je mlada fudbalska reprezentacija odigrala kvalifikacionu utakmicu za EURO protiv Engleske, u kojoj su Orlići doživeli debakl rezultatom 9:1.

Poraz u Notingemu bio je ujedno i najteži poraz Srbije u istoriji, a prvi čovek našeg fudbala nije mogao da sakrije svoje razočaranje.

- Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova. Ne znam ni šta bih rekao osim – bruka! Kao da smo San Marino- rekao je Džajić za Sportski žurnal.

On je dodao da za ovakav poraz jednostavno ne može da se nađe opravdanje.

- I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne sme da bude takva razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem - dodao je Džajić.

Mlada reprezentacija Srbije priliku za popravni ima u ponedeljak, kada će se sastati sa Severnom Irskom od 20:30 časova.

Ostavite komentar