Sport > Fudbal

LUDI MEČ i 9 golova ORLIĆA i ITALIJANA: Srbija bila u MINUSU, a zatim SLAVILA 5:4

Srpska selekcija je gubila 1:0, pa vodila 3:1, pa ponovo bila u minusu od 4:3, da bi od 80. minuta postigla dva gola i slavila sa 5:4

Izvor: K1info/telegraf.rs

11/10/2023 > 20:21

podeli vest:

LUDI MEČ i 9 golova ORLIĆA i ITALIJANA: Srbija bila u MINUSU, a zatim SLAVILA 5:4
Foto: Twitter Printscreen/Fudbalski savez Srbije


Mlada fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina priredila je pravi spektakl u prijateljskom susretu sa Italijanima, a nakon više preokreta videli smo jedno ludilo koje je rezultovalo pobedom naše selekcije od neverovatnih 5:4.

Srpska selekcija je gubila 1:0, pa vodila 3:1, pa ponovo bila u minusu od 4:3, da bi od 80. minuta postigla dva gola i slavila sa 5:4.

Sve ovo će im sigurno značiti pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, jer već za četiri dana igraju prvi meč u grupi protiv Andore.

Verovali ili ne, do 34. minuta se igralo bez golova, a onda su Italijani poveli nakon lepog centaršuta sa leve strane, te je glava napadača Azura radila na drugoj stativi.

Ipak, na poluvreme se otišlo sa 1:1, jer je u 44. minutu Marko Mladenović uspeo da se prikrade sada na drugoj stativi i da kroz noge gurne loptu protivničkom golmanu.

Onda su pala još dva pogotka za Orliće, u 46. i 57. minutu, tako da je sve mirisalo na jednu veliku pobedu.

 

 

Ipak, ušla je voda u uši našim mladićima, u roku od osam minuta, od 72. i 80. minuta, primili su čak tri gola za totalni preokret.

Nije pao mladi srpski kolektiv, već je preko Alekseja Vukičevića ponovo poravnala u 86. minutu, a onda spektakularna završnica golom Jovana Mijatovića u prvom minutu nadoknade.

Bilo je čak vremena i za još golova, ali je ipak ostalo na tih 5:4 i pobedi Srbije.

Ostavite komentar