Sport > Fudbal

LAZETIĆ otvorio DUŠU posle boda protiv OLIMPIJAKOSA: Ovo je ZA SVE ONE koji su se brinuli da ćemo se OBRUKATI

Ekipa iz Bačke Topolo je do izvanrednog rezultata stigla golom Miloša Pantovića u 90. minutu

Izvor: K1info

05/10/2023 > 21:36

podeli vest:

LAZETIĆ otvorio DUŠU posle boda protiv OLIMPIJAKOSA: Ovo je ZA SVE ONE koji su se brinuli da ćemo se OBRUKATI
Foto: Starsport


Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je večeras da je zadovoljan remijem sa Olimpijakos na meču drugog kola grupe A Lige Evrope.

TSC i Olimpijakos su odigrali večeras u Bačkoj Topoli bez pobednika, 2:2. TSC je do boda došao u 90. minutu iako su domaći fudbaleri gubili 0:2. Gosti su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je Andreas Ntoi dobio crveni karton u 71. minutu.

- Bili smo stegnuti, promenili smo raspored onda i ofanzivno i defanzivno, to nam je donelo benefit. Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će da bude dobro. Pokušavali smo i pokušavali i eto, velika stvar. Da kažem da TSC nije zadovoljan bodom protiv Olimpijakosa. Nismo hteli da kažemo da nam je uteha dosta, nego smo uzeli nešto. Evo za srpski fudbal je veliki uspeh, za one sve koji su se brinuli da ćemo se brukati. Uzeli smo jedan bod i potrudićemo se da uzmemo još - rekao je Lazetić posle meča.

TSC je do boda stigao golom Miloša Pantovića u 90. minutu.

- Dobro su ušli svi, potrebno je adaptirati se na utakmicu. Pantović nije počeo utakmicu, jer je u Lučanima igrao 90 minuta. Pokazao je da je veliko pojačanje, evo sada je dao gol i sigurno će to značiti za nastavak sezone - zaključio je Lazetić.

Klub iz Bačke Topole se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa jednim bodom. TSC će u narednom kolu, 26. oktobra na svom terenu dočekati Frajburg.

Ostavite komentar