Sport > Fudbal

NEJMAR je zvanično u AL HILALU: Zavrteće vam se u glavi šta je sve DOBIO

Brazilac je potpisao ugovor od dve godine vredan 200 miliona, ali ta cifra vrtoglavo raste uz brojne klauzule i bonuse

Izvor: K1info/telegraf.rs

15/08/2023 > 18:59

podeli vest:

NEJMAR je zvanično u AL HILALU: Zavrteće vam se u glavi šta je sve DOBIO
Foto: Tanjug/AP


Gotovo je! Zvanično je Nejmar novi saigrač Sergeja Milinkovića Savića, a Al Hilal je potvrdio putem društvenih mreža dolazak brazilske zvezde.

- Ovde sam u Saudijskoj Arabiji, ja sam Al Hilal. Čudesni talenat, koji svuda privlači pažnju - piše pored vrlo kreativnog snimka koj su objavili na mrežama i uz tagovali Nejmarov profil na Instagramu.

Brazilac je potpisao ugovor od dve godine vredan 200 miliona, ali ta cifra bi uz brojne dodate klauzule i bonuse mogla da stigne do 350 miliona evra.

Arapi mu daju jedan privatni avion na raspolaganje kada god on to zatraži, druga klauzula je bila vezana za stambeno pitanje, a dogovorio je veliku vilu sa poslugom, treća klauzula je predstavljena kao bonus od 80 hiljada evra za svaku pobedu tima, dok je kao četvrtu tražio da za svaku objavu ili priču koju objavi na Instagram, koja promoviše vrednosti i državu Saudijsku Arabiju dobije 500 hiljada evra bonusa.

Što se tiče obeštećenja, Pari Sen Žermen bi trebalo da dobije više od 90 miliona evra.

Brazilac će se tako pridružiti Sergeju Milinkoviću Saviću, Kulibaliju, Rubenu Nevešu, Malkomu koji su takođe ovog leta stigli u "kraljevski klub" iz Rijada.

Očekuje se da bi uskoro Al Hilal trebalo da ozvaniči i dolazak Aleksandra Mitrovića, za čiji transfer brojni izvori javljaju da je konačno završen.

Ostavite komentar