Sport > Fudbal

MESI, Buskets i ALBA blokirali TRANSFER Ramosa u INTER iz Majamija: Ne praštaju starom RIVALU

Španski mediji podsećaju da su Mesi i Ramos bili saigrači u Pari Sen Žermenu, ali je Španac bio na strani klana koji je predvodio Mbape

Izvor: K1info/telegraf.rs

02/08/2023 > 20:56

podeli vest:

MESI, Buskets i ALBA blokirali TRANSFER Ramosa u INTER iz Majamija: Ne praštaju starom RIVALU
Foto: Tanjug/AP/Laurent Cipriani


Fudbaleri Intera iz Majamija Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba blokirali su prelazak Serhija Ramosa u klub iz Majamija, prenosi španski El Nasional.

Ramos je na kraju prošle sezone napustio Pari Sen Žermen kao slobodan igrač. Nekadašnji španski reprezentativac imao je ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, ali je Ramos počeo pregovore sa Interom.

Klub iz Majamija je u letnjem prelaznom roku angažovao trojicu bivših fudbalera Barselone Lionela Mesija, Serhija Busketsa i Đordija Albu, koji su zaustavili transfer Ramosa u Inter.

Španski mediji podsećaju da su Mesi i Ramos bili saigrači u Pari Sen Žermenu, ali je Španac bio na strani klana koji je predvodio Kilijan Mbape i nikada nije bio u prijateljskim odnosima sa argentinskim fudbalerom.

Foto: Tanjug/AP

 

Španski mediji ističu da postoji veliki rivalitet između bivših igrača Barselone i Reala, koji ne žele da igraju zajedno u Majamiju.

Ramos (37) je 16 godina igrao za Real, a još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, pošto je Sevilja odbila da ga angažuje.

Ostavite komentar