Sport > Fudbal

Broj 10 na leđima i ČUVENA PESMA: Ovako je DUŠAN TADIĆ predstavljen u Fenerbahčeu

Kapiten srbije je od Turaka dobio godišnju platu od 3,5 miliona evra, plus astronomski bonus od 2,5 miliona evra

Izvor: K1info

17/07/2023 > 07:09

podeli vest:

Broj 10 na leđima i ČUVENA PESMA: Ovako je DUŠAN TADIĆ predstavljen u Fenerbahčeu
Foto: Starsport


Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić zvanično je postao novi fudbaler Fenerbahčea, nakon što je završio izuzetno uspešnu epizodu u Ajaksu.

On je več predstavljen u velikanu iz Istanbula, a obelodanjeno je i zvanično da će na leđima nositi broj 10. Takođe, u pozadi se mogla čuti čuvena pesma "Freed from desire", koju su navijači Ajaksa prepravali u "Tadić's on fire".

Saudijci redom kupu po Evropi, ali nisu baš uspeli svakog da "upecaju". Jedan od retkih koji im je dao odričan odgovor je naš Dušan Tadić i krenuo putem Fenerbahčea.

Samo dan nakon što je raskinuo ugovor sa Ajaksom, Tadić je odlučio da krene put Istanbula, ali ne u Bešiktaš s kojim je pregovarao, nego gradskog rivala iz azijskog dela grada – Fenera. I kapiten Srbije je fantastično naplatio prelazak među Kanarince, posebno što je u poznim igračkim godinama, ali i ne čudi da je odbio još dve ponude sa Bliskog istoka.

Tadić je od Fenerbahčea dobio godišnju platu od 3,5 miliona evra, plus astronomski bonus od 2,5 miliona evra. Kada se sabere dužina saradnje, odnosno ugovor na 2+1 sezonu, paket Srbina iznosi 13 miliona evra, prenose turski mediji.

Takođe, nije zanemarljiva stavka da će i dalje igrati ozbiljan fudbal do kraja karijere, kao i da će ga u novom klubu sačekati mini "balkanska kolonija" - Edin Džeko i Dominik Livaković.

Ostavite komentar