Sport > Fudbal

ODE SERGEJ iz Lacija, GREJAĆE ga sunce ARAPSKOG neba: Saudijci PAZARILI srpskog REPREZENTATIVCA

Milinković Savić je za rimski klub odigrao 341 meč i postigao 69 golova

Izvor: K1info/Tanjug

12/07/2023 > 21:24

podeli vest:

ODE SERGEJ iz Lacija, GREJAĆE ga sunce ARAPSKOG neba: Saudijci PAZARILI srpskog REPREZENTATIVCA
Foto: Tanjug/AP Photo/Fabrizio Corradetti/LaPresse


Fudbalski klub Al Hilal objavio je večeras da je dosadašnji član Lacija i srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić potpisao ugovor sa timom iz Saudijske Arabije.

Detalji transfera nisu saopšteni, ali italijanski mediji navode da je Lacio pristao da srpskog reprezentativca proda za 40 miliona evra. Milinković-Savić će navodno u novom klubu zarađivati 20 miliona evra po sezoni.

Al Hilal je na svom zvaničnom Tviteru objavio video snimak srpskog fudbalera, koji je potvrdio da nastavlja karijeru u ovom klubu.

Milinković Savić će u novom klubu igrati sa Rubenom Nevešom i Kaliduom Kulibalijem, koji su pre nekoliko nedelja stigli u Al Hilal. Ovaj klub je prošle sezone osvojio treće mesto u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije.

Milinković Savić (28) je u mlađim kategorijama igrao za Sporting, Gracer i Vojvodinu. On je sezonu 2014/2015. proveo u Genku, a onda je pojačao Lacio.

Srpski fudbaler je za rimski klub odigrao 341 meč i postigao je 69 golova. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 43 utakmice i sedam puta se upisao u listu strelaca.

 

Ostavite komentar