Sport > Fudbal

I opet - MITROLGOL: Aleksandar Mitrović je heroj Fulama, DONEO POBEDU golom u 90. minutu

Srpski napadač je sjajnim skokom u 90. minutu doneo pobedu svojoj ekipi protiv Brentforda 3:2

Autor: K1info

20/08/2022 > 18:04

podeli vest:

I opet - MITROLGOL: Aleksandar Mitrović je heroj Fulama, DONEO POBEDU golom u 90. minutu
Foto: fulhamfc.com


Aleksandar Mitrović je još jednom pokazao zašto je toliko cenjen na "Krejven Kotidžu".  Srpski napadač je sjajnim skokom u 90. minutu doneo pobedu svojoj ekipi protiv Brentforda 3:2.

Imao je Srbin nekoliko prilika tokom meča, nije imao sreće, sve je branio golman gostiju, ali udarac u poslednjem minutu regularnog dela nije mogao.

Bio je to centaršut s desne strane Mbabua, Mitrović je u svom stilu sjajnim skokom nadvisio rivala i preciznim udarcem uz stativu doneo prednost svojoj ekipi od 3:2

Meč je počeo na idealan način za domaći tim, pošto je Bobi Dekordova-Rid već u 45. sekundi meča pogodio za vođstvo Fulama. Već u 20. minutu prednost londonske ekipe je duplirana, pošto je Žoao Palinja iskoristio idelan centaršut iz kornera Andreasa Pereire.

Mogao je Mitrović već u prvom poluvremenu da se upiše u strelce, ali se u prvom mahu isprečio golman Raja, a onda i ofsajd.

 

 

Brentford je uspeo da se konsoliduje, a onda i da smanji rezultat u 44. minutu nakon kornera i udarca Kristijana Norgarda.

Nastavili su gosti u drugom poluvremenu da pritiskaju Fulam, postigli gol u 49. minutu preko Ajvana Tonija, ali je minimalni ofsajd poništio taj pogodak. Ipak, isti igrač je u 71. minutu uspeo da poravna rezultat.

Mitrović je imao novu veliku priliku u 82. minutu, ali je golman Brentforda intervenisao na neverovatan način i još jednom sprečio pogodak srpskog napadača. Nije bilo spasa za Raju u 90. minutu, jer se tada samo napadač Fulama pitao, a on je odlučio da da donese tri boda svojoj ekipi i tako ispravi grešku iz prošlog vikenda kada je u finišu meča promašio penal protiv Vulvsa.

Ostavite komentar