Sport > Fudbal

Junajted PONIŽEN, Brentford se IGRAO sa "crvenim đavolima", navijači bi da LINČUJU BRAĆU GLEJZER

"Dobićeš otkaz ujutru" pevali su navijači Brentdforda treneru "đavola" Ten Hagu

Autor: Mondo

13/08/2022 > 20:52

podeli vest:

Junajted PONIŽEN, Brentford se IGRAO sa "crvenim đavolima", navijači bi da LINČUJU BRAĆU GLEJZER
Foto: Tanjug/AP/ Ian Walton


Mančester junajted izgubio je od Brentforda 0:4 i pritom bio potpuno razbijen, kao grupa amatera skupljenih s ulice.

Havarija je počela već u 10 minutu. Kristijano Ronaldo izgubio je loptu  pred svojim golom, a Džoš Dasilva je to kaznio golom "kroz ruke" golmanu Davidu De Hei, koji je nestvarno pustio da ona prođe praktično ispod njega.

Posle samo osam minuta, Junajted je pokušao da iznese loptu iz svog kaznenog prostora, ali je tada Kristijan Eriksen takođe napravio katastrofalnu grešku, jer je doslovno predao loptu protivniku u šesnaestercu pod pritiskom. Danac nije znao gde se nalazi lopta, a onda je ugledao kako je Matijas Jensen šalje u mrežu iza nesrećnpg De Hee.

Tako je za manje od 20 minuta Junajted bio na kolenima, a golovima Bena Mija u 30. i Brajana Mbeumba u 35. minutu potpuno je bačen na travu stadiona Brentforda, gde se još jednom dokazalo da "crveni đavoli" lutaju i na početku ere novog trenera, Erika Ten Haga. 

"Dobićeš otkaz ujutru", pevali su navijači Brentdforda Ten Hagu dok su njihovi igrači na terenu gazili velikana. Junajted je u prošlom kolu kod kuće poražen protiv Brajtona (1:2), holandski stručnjak pokušao je da razmrda ekipu povratkom Ronalda u startnu postavu, ali mu to ništa nije donelo.

Holanđanin je samo bio nemi svedok kako se treže mreža njegovog tima,  zagledan u daljinu, u očiglednom šoku šta doživljava na klupi Junajteda.

Drugo poluvreme je Brentford odigrao rutinski, čuvajući iskusno rezutat, a Junajted nije ni pokušao da im se suprotstavi, pa se utakmica završila rezultatom s poluvremena. Za najlošiji start sezone u istoriji Mančester Junajteda.

 

 

Šta se dešava s čuvenim klubom nikom nije jasno, ali ono što je izvesno, pokret protiv vlasnika kluba, Amerikanaca braće Gletjer, dobiče na oštrini. Već je pokrenuta akcija totalnog bojkota  #EmptyOldTrafford, uoči gostovanja najvećeg rivala Liverpula naredne sedmice. 

Hoće li to doneti neke promene niko ne zna, ali ono čega se svi fanovi "crvenih đavola" plaše je da će Liverpul do vrha napuniti mrežu Ten Hagove ekipe.

 

 

U mešuvremenu, društvene mreže pune su besnih komentara navijača u kojima se čak poziva na linčovanje brače Glejzer i raspuštanje celog tima.

 

 

Ostavite komentar