Sport > Fudbal

Terzić progovorio o BIVŠEM KAPITENU: Evo kakva će biti SUDBINA BORJANA kad se vrati s pozajmice

Generalni direktor FK Crvena zvezda već ima planove za igrača koji je mnogo doneo klubu

Izvor: K1info/Tanjug

19/06/2023 > 12:14

podeli vest:

Terzić progovorio o BIVŠEM KAPITENU: Evo kakva će biti SUDBINA BORJANA kad se vrati s pozajmice
Foto: Tanjug/AP


Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas, na početku priprema ekipe za novu sezonu, da su ciljevi kao i uvek najveći, osvajanje domaćih trofeja i što bolji rezultat u Ligi šampiona.

- Okupili smo se na početak priprema za novu sezonu, a ambicije su kao i uvek velike. Svesni smo obaveza koje traži veliki klub, ciljevi su nova titula, što više pobeda i dobar rezultat u Ligi šampiona - rekao je Terzić.

Terzić je pomenuo i bivšeg kapitena Milana Borjana, za koga je imao samo reči hvale.

- Sa Borjanom smo imali dugoročne planove, mnogo je dao Zvezdi, ali novi trener ga nije video u planovima iako smo mi lane sa njim potpisali novi ugovor i računali najozbiljnije na njega. Otišao je na pozajmicu, ali će se vratiti i kao deo ekipe, a u budućnosti će sigurno biti deo kluba na rukovodećim pozicijama - istakao je Terzić.

Terzić je izjavio da ne očekuje zanimljivu trku za titulu šampiona Srbije.

- Možda nije sportski ovo što ću reći, ali Crvena zvezda je toliko odmakla svim srpskim klubovima da ne vidim da bilo ko može da nas ugrozi. Samo ove godine ćemo prihodovati 50 miliona evra, tako da smo daleko ispred svih u svakom pogledu - zaključio je Terzić.

Ostavite komentar