Sport > Fudbal

TERZIĆ pre tačno 9 GODINA došao u Zvezdu: U ovo vreme NEKAD SMO ČEKALI ŽREB KVALIFIKACIJA, a sada...

... razmišljamo o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona, podsetio je Zvezdan Terzić

Izvor: K1info/Tanjug

19/06/2023 > 09:01

podeli vest:

TERZIĆ pre tačno 9 GODINA došao u Zvezdu: U ovo vreme NEKAD SMO ČEKALI ŽREB KVALIFIKACIJA, a sada...
Foto: Starsport


Danas se okupljamo i počinjemo pripreme gladni novih pobeda i novih trofeja,  svesni velikih očekivanja naših navijača, ali nikad mirniji i nikad spokojniji, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Terzić je na današnji dan pre devet godina stigao u Zvezdu i za to vreme klub je podigao do izuzetnog nivoa, osvojeni su brojni trofeji, uključujući i direktan plasman u Ligu šampiona ove sezone.

- Ulazimo u novu sezonu sa novim trenerom Barakom Baharom, koga smo dugo želeli u našem klubu i od koga mnogo očekujemo. Počinjemo pripreme sa već formiranim timom - rekao je Terzić Tanjugu.

Najavio sam pre nekoliko meseci da ćemo rekonstruisati tim jer smo svesni da nam je bila potrebna sveža krv i nova energija, dodao je on.

- I to smo uradili, Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj ekipi. Do polaska na Zlatibor očekujem da završimo sva planirana pojačanja. 

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Nekada smo u ovo vreme iščekivali žreb za prvo kolo kvalifikacija evropskih takmičenja, a danas razmišljamo o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona, podsetio je Terzić.

- Imamo dovoljno vremena i dovoljno jakih utakmica da novi trener upozna igrače sa svojim načinom rada i da igrači shvate šta on traži od njih - podvukao je on.

Na današnji dan pre devet godina sam došao u Crvenu zvezdu, za to vreme smo osvojili sedam šampionskih titula i imamo sedam učešća u grupnim fazama UEFA takmičenja, naglasio je Terzić.

- Ali, moram da kazem da je Crvena zvezda danas jača nego ikada do sada u predhodnih devet godina i ubedjen sam da će naši navijači uživati u ovoj sezoni - poručio je Terzić.

Ostavite komentar