Sport > Fudbal

VRATITE narodu te PARE, pa da GRADIMO BOLNICE i vrtiće: I MITROVIĆ uplatio novac za poreski DUG PARTIZANA

Srpski reprezentativac probio se na 11. mesto na listi donatora

Izvor: K1info

27/04/2023 > 17:08

podeli vest:

VRATITE narodu te PARE, pa da GRADIMO BOLNICE i vrtiće: I MITROVIĆ uplatio novac za poreski DUG PARTIZANA
Foto: Starsport


Akcija navijača "Jedan Partizan imamo", u okviru koje sakupljaju novac za otplatu poreskog duga crno-belih, ima odličan odziv.

Da podsetimo, akcija je krenula jer je Partizan jedan od najvećih dužnika iz sveta sporta, a zbog neplaćanja poreza zakinuti su svi građani Srbije, pa - hteli mi to da priznamo ili ne - crno-beli, kao i svi drugi poreski dužnici, rade protiv sopstvenog naroda i čine da bude manje novca u budžetu, da se ne grade bolnice, vrtići, škole, putevi...

Nadamo se da će ova akcija nešto da promeni, ali dok to se to ne utvrdi - treba istaći da je na sajtu jedanpartizanimamo.rs objavljena osvežena lista donora, na kojoj je i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.

Već na početku akcije, crno-beli su za samo jedan dan prikupili 500.000 evra. Na pomenutoj listi donora, pored njihovih imena, piše i iznos koji su uplatili. Lista je poslednji put ažurirana danas u 11.20 časova, a na njenom čelu je anonimni uplatilac, sa donacijom od 12.000.000 dinara. Slede ga Milija Babović i Ostoja Mijailović, kao i Nebojša Šaranović.

Sada se na 11. mesto se popeo Aleksandar Mitrović, sa sumom od 662.155 dinara, odnosno 5.000 funti. Novo ime na listi je i Stefan Cvijović, poznati pevač, sa sumom od 50.000 dinara.

 

Ostavite komentar