Sport > Fudbal

A GDE JE POLICIJA? Ko štiti HULIGANE S FANTOMKAMA koji su vređali i maltretirali igrače Partizana?

Posle ispadanja od AEK-a fudbaleri Partizana doživeli nezapamćeno ponižavanje ispred južne tribine

Autor: K1info

12/08/2022 > 08:24

podeli vest:

A GDE JE POLICIJA? Ko štiti HULIGANE S FANTOMKAMA koji su vređali i maltretirali igrače Partizana?
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana okončali su duel protiv AEK-a iz Larnake na način na koji verovatno niko nije priželjkivao, pošto su remijem u Humskoj 2:2, nakon poraza u Larnaki (2:1), i ukupnim rezultatom 4:3 eliminisani iz borbe za mesto u Ligi Evrope.

Fudbaleri su, posle poslednjeg sudijskog zvižduka, otišli ka tribini gde su bile najvatrenije pristalice Partizana.

Grobari su od fudbalera prvo tražili da na povike "Uprava" odgovore sa "napolje", a kada su oni to odbili, usledili su burni zvižduci, potom salve uvreda, nakon čega su igrači tima iz Humske doživeli neverovatno poniženje, nakon što su naterani da skinu dresove.

Uz uvrede su vraćeni ispred tribine, gde su "postrojeni" i stajali kao pokisli, dok su se oko njih na atletskoj stazi nalazili i neki maksirani huligani koji su im pretili?!

Neverovatno je da i policija nije reagovala i privela i udaljila lica koja su sa fantomkama na glavama najnormalnije silazila na atletsku stazu i pretila igračima, dok im nije bio problem da tokom meča upadaju na tribine i zavode red među običnim navijačima na istočnoj tribini.

Na kraju su igrači morali da poskidaju dresove i da se posle "čitanja bukvice" goli, poniženi i pokisli upute u svlačionicu.

Tu nije bio kraj maltretiranju, pošto su im nakon toga navijači lupali na prozore i nastavili psihički da ih uznemiravaju.

 

Ostavite komentar